Categorii

Mai multe păreri Facebook>>Cele mai cumpărate

Puteți returna un produs care nu funcționează (de exemplu pulverizatorul nu funcționează). Dacă primiți orice articol care este defect sau deteriorat (care nu a fost promovat ca deteriorat, fară ambalaj sau fară capac), vă rugăm să îl returnați și vă putem oferi fie rambursarea fie un înlocuitor. Vă rugăm să rețineți că este posibil să solicităm dovezi fotografice în sprijinul cererii de despăgubire. 

IMPORTANT: Vă rugăm coletele trimise retur să nu fie cu valoare ramburs. 

Dacă doriți să anulați comanda, vă rugăm să ne anunțați telefonic sau prin e-mail în termen de 14 zile de la data livrării și puteți returna toate produsele dacă acestea sunt nedesfăcute, neutilizate și în ambalajul orignal. Este posibil să percepem o taxă de 10% pentru restocare pentru orice produs care nu a fost returnat în starea și ambalajul original. Articolele returnate trebuie trimise prin serviciul poștal obișnuit. Nu putem oferi rambursarea costurilor poștale pentru livrare specială sau orice serviciu de curierat. Vă rugăm să vă asigurați că obțineti dovada expedierii, deoarece articolele returnate sunt în responsabilitatea clientului până când ajung în birourile noastre. Va mulțumim pentru înțelegere.  

Dacă primiți un articol incorect, SANGADO.ro va trimite articolul corect, după primirea articolului incorect, și va rambursa taxele poștale de returnare.

Adresa noastră de returnare:
S.C. Parfumerie Sangado S.R.L.
Bucuresti,  Oficiul Postal 76, C.P. 41
tel. 0772 035 205 | 0773 990 830