Categorii

Mai multe păreri Facebook>>Cele mai cumpărate

TERMENI ȘI CONDIȚII DE UTILIZARE

Precizări legale
Prin înregistrarea și acceptarea Termenilor și Condițiilor Sangado.ro confirmați că aveți vârsta de minim 16 ani și că toate informațiile și detaliile furnizate sunt datele dvs. corecte, actuale și complete. Sunteți de acord că nu veți folosi website-ul pentru activități infracționale, frauduloase sau ilegale sau în orice alt mod care ar putea cauza prejudiciu sau pericol unui terț; dacă suspectăm activitate sau comportament fraudulos în contul dvs. ne rezervăm dreptul de a suspenda, restricționa sau înceta accesul dvs. la website în orice moment, fără notificare prealabilă.
Sangado.ro este exclusiv un magazin online de produse de frumusețe. Toate informațiile furnizate pe site-ul Sangado.ro au în vedere doar scopuri educaționale sau informaționale și trebuie interpretate ca opinii. Vă rugăm să consultați medicul sau furnizorul dvs. de servicii medicale cu privire la utilizarea oricărui produs sau cu privire la informațiile oferite pe acest site.
Sangado.ro comercializează numai produse 100% originale; nu vindem produse contrafăcute sau copii. Ocazional, comercializăm articole deteriorate sau articole fără ambalajul original (și capac), iar acest lucru este întotdeauna specificat în detaliile produsului și in nicun fel nu se răsfrânge asupra calității produsului.

Imaginile sunt doar pentru scopuri ilustrative și pot diferi de produsele reale primite. Culorile pentru anumite articole, în special articolele cosmetice, dar nu numai acestea, pot varia din cauza constrângerilor ce țin de procesul fotografic și variațiile de rezoluție a ecranului.

Contact
Dacă doriți să ne contactați vă rugăm să trimiteți un e-mail la adresa info@sangado.ro sau să ne sunați la Tel. 0772 035 205, 0773 990 830; birourile noastre sunt deschise de luni până vineri, de la 9am la 6pm. Depunem tot efortul pentru a face față tuturor solicitărilor dvs. în timp de 24 de ore în timpul săptămânii, însă răspunsurile în cadrul sistemului de e-mail se vor trimite în ordinea primirii mesajelor.

Protecția datelor cu caracter personal
SC Parfumerie Sangado Srl a fost inscrisa sub nr. 36692 la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal, ca operator de date cu caracter personal conform Legii 677/2011 cu modificarile si completarile ulterioare. 

Datele personale pe care le furnizați sunt folosite pentru a răspunde întrebărilor, pentru prelucrarea comenzilor sau pentru a permite accesul la informații specifice. Aveți dreptul de a modifica și șterge toate datele personale găsite pe pagina „Contul meu”.

Sangado.ro respectă intimitatea dvs. și colectează numai informațiile necesare pentru a facilita livrarea produselor către clienți și pentru a asigura o experiență optimă de cumpărături online. Toate informațiile sunt confidențiale și securizate. Periodic, putem trimite e-mailuri clienților noștri cu informații despre actualizarea serviciilor noastre sau modificări cu privire la comanda lor.
Toate datele sunt stocate și tratate respectând cu strictețe legislația în vigoare privind protecția datelor personale și nu sunt transmise sau puse la dispoziția unor terțe persoane.

Erori și omisiuni
Vom face toate eforturile rezonabile pentru a asigura acuratețea și încrederea în website-ul nostru și noi vom încerca să corectăm erorile și omisiunile cât mai repede posibil. Ne cerem scuze pentru erori sau omisiuni în cadrul informațiilor furnizate. 

Carduri de credit/debit
Acceptăm plata prin următoarele carduri de credit/debit: Visa Debit, Visa, Mastercard, sau prin Paypal. Sangado.ro nu este răspunzător pentru eventualele costuri sau taxe de procesare a plății asociate metodei de procesare a plății alese.
Rambursările vor fi procesate prin metoda de plată inițială, cu excepția cazului în care s-a convenit altfel de către conducere. Sangado.ro nu stochează niciun fel de detalii despre cardul de credit sau de debit.

Prețuri
Toate prețurile includ TVA. Prețul unui produs va fi după cum este menționat pe site la momentul plasării comenzii cu excepția cazurilor de eroare evidentă. Dacă descoperim o eroare în prețul unui produs pe care l-ați comandat, nu ne vom afla sub obligația de a furniza produsul la prețul menționat. În acest caz, fie vă vom contacta pentru a confirma comanda dvs. la prețul corect, fie vom anula comanda și ne vom asigura că toate fondurile sunt returnate.

Comenzi și livrare
Comenzile pot fi supuse unor controale de securitate suplimentare la discreția noastră. Acestea pot include confirmarea detaliilor cardului de credit/debit, detaliilor PayPal, sau detaliilor ce țin de adresa completă. Sangado.ro își rezervă dreptul de a solicita plata printr-o metodă alternativă sau de a anula orice comandă dacă aceste informații nu pot fi furnizate. În anumite situații, costurile poștale inițiale cotate la momentul plasării comenzii pot fi insuficiente pentru a acoperi costurile poștale actuale. În acest caz, Sangado.ro își rezervă dreptul de a solicita plata diferenței de preț a costurilor poștale înainte de îndeplinirea și expedierea comenzii.

Sangado își rezervă dreptul de a anula sau refuza comanda în orice moment, de a restricționa cantitatea anumitor articole, sau de a livra anumite comenzi la adresa de facturare numai la discreția conducerii.
Odată ce o comandă a fost plasată, Sangado.ro nu poate garanta că se pot efectua modificări ale comenzii înainte ca aceasta să fie expediată.
Dacă Sangado.ro nu este în măsură să îndeplinească o parte din comandă sau comanda în integralitate, din cauza indisponibilității de stoc, vom încerca să oferim un articol aletrnativ sau vă vom rambursa plata pentru articolele pe care nu le putem furniza. Sangado.ro nu se va află sub obligația de a oferi nicio compensație suplimentară în nicio formă pentru dezamăgirea suferită.
Vă rugăm să anunțați Sangado.ro dacă comanda dvs. care a fost expediată prin Standard Tracked sau Express Tracked Delivery nu a ajuns după 15 zile lucrătoare. Comenzile expediate în afara UE necesită 30 de zile lucrătoare. Pachetul dvs. va fi apoi considerat „pierdut” și vom putea oferi o înlocuire sau un ramburs. În cazul rar de nelivrare nu se oferă nicio compensatie.
Din cauza restricțiilor care se aplică la expedierea anumitor produse la destinație, se pot înregistra costuri poștale suplimentare datorate numărului de produse care pot fi trimise pe comandă. În acest caz, Sangado.ro vă va contacta pentru a vă cere părerea înainte de expedierea comenzii.

Returnarea produselor
Vă rugăm să verificați rubrica politica de returnare pe acest site aici.
Reclamații
Orice reclamație trebuie făcută în scris fie la adresa: Bd. Timisoara nr. 92, Bucuresti, sect 6, lot 2, cladirea C18, parter, birou 1, 2, 23, fie prin e-mail la info@sangado.ro. Acolo unde este posibil, încercăm să răspundem reclamațiilor imediat, iar toate reclamațiile vor primi răspuns în timp de 7 zile lucrătoare și clientul va fi informat de evoluția lucrurilor.
Sangado.ro nu își asumă responsabilitatea pentru eșecul livrării produselor comandate de dvs. sau orice întârziere în acest sens, sau pentru orice daune sau defecte ale produselor livrate cauzate de orice eveniment sau situație care se află în afara controlului său uzual.

Protecția datelor
În conformitate cu legislația UE privind Protecția Datelor, nu furnizăm niciuna dintre datele dvs. către o terță parte dacă dvs. nu ați dat firmei Sangado.ro permisiunea expresă de a face acest lucru.
E-mail marketing
Scopul nostru este de a informa clienții cu privire la ofertele speciale atent selectate disponibile pe Sangado.ro prin buletine informative despre promoții speciale trimise prin e-mail.
Dacă sunteți de acord, vă putem contacta pentru următoarele:
1. oferte și informații despre produse și servicii disponibile la Sangado.ro
2. studiu privind clienții, de exemplu pentru a ajuta la îmbunătățirea serviciilor
Desigur, alegerea vă aparține în totalitate, dar dacă nu veți dori să primiți informații de marketing din partea noastră, acest lucru vă va împiedica să primiți oferte extrem de avantajoase sau promoții care v-ar putea interesa. Dacă nu veți mai dori să primiți informații de marketing de la noi, vă rugăm sa trimiteți un e-mail la info@sangado.ro cu subiectul Dezabonare. Alternativ, faceți click pe link-ul Dezabonare de la sfârșitul oricărui e-mail promoțional pe care l-ați primit de la noi, pentru a fi șters din lista noastră de e-mailuri.
Anularea contului
În cazul în care doriți să închideți contul, vă rugăm să ne contactați la info@sangado.ro. După ce vă anulați contul, nu veți mai primi e-mailuri de la noi. Vă puteți reînregistra la o dată ulterioară folosind aceeași adresă de e-mail, însă istoricul comenzilor dvs. nu va mai fi disponibil pentru vizualizare.
Veți fi responsabil pentru toată activitatea și comenzile care apar sau sunt efectuate sub parola dvs. Dacă știți sau suspectați că altcineva cunoaște parola dvs., vă sfătuim să ne semnalați acest lucru contactând imediat echipa Serviciu Clienți la adresa de e-mail info@sangado.ro.
Măsuri de securitate
Site-ul nostru este dotat cu măsuri de securitate pentru a proteja pierderea, abuzul și modificarea informațiilor aflate sub controlul nostru. Anumite părți ale site-ului nostru folosesc standardul SSL pentru a cripta datele importante, cum ar fi adresa dvs. de facturare. Înregistrăm adresele IP ale persoanelor care plasează comenzi pentru a contribui la prevenirea fraudei și vom dezvălui toate informațiile necesare pentru a coopera pe deplin cu autoritățile responsabile pentru punerea în aplicare a legii la investigarea potențialilor infractori.
Drepturi de autor
Toate drepturile rezervate. Toate materialele prezentate pe acest site sunt protejate de legea UE privind drepturile de autor. Nu aveți permisiunea de a copia, modifica sau reproduce sub nicio formă nicio parte din conținutul prezentat pe acest site. Toate celelalte mărci comerciale, mărci de servicii, nume de produse, nume de companii și logo-uri care apar sunt în proprietatea celor care le dețin.

Modulele cookie
Un modul cookie este o informație stocată pe hard drive-ul utilizatorului ce conține informații despre acesta.
Sangado.ro utilizează module cookie pentru a permite sistemelor noastre să recunoască browser-ul dvs. și să asigure astfel funcții personalizate.
Folosim module cookie din următoarele motive:
Pentru a vă identifica în timp ce navigați pe site-ul nostru și pentru a înregistra cumparaturile. Aceasta ne permite să identificăm eventualele probleme și să îmbunătățim experiența clienților noștri.
Pentru a oferi informații despre utilizarea site-ului, care, împreună cu informațiile de cumpărare, ne vor ajuta în continuare să îmbunătățim și să dezvoltăm produsele si serviciile pe care le oferim.
Pentru a ne asigura că articolele sunt plasate în coșul dvs. de cumpărături și că sunt procesate corect.
Puteți modifica setările browser-ului dvs. pentru a respinge modulele cookie. Pentru a afla cum să dezactivați modulele cookie sau să renunțați la folosirea lor vă rugăm să vizitați site-ul www.aboutcookies.org. Vă rugăm să rețineți că unele module cookie sunt esențiale pentru a face cumpărături pe site-ul sangado.ro, iar respingerea acestora poate afecta funcționalitatea site-ului și face imposibilă cumpărarea de pe site-ul sangado.ro.
Modulele noastre cookie nu stochează niciodată informațiile dvs. personale de plată. 

SC Parfumerie Sangado Srl

J40/10685/31.08.2015

CUI 34949620

Bd. Timisoara nr. 92, Bucuresti, sect 6, lot 2, cladirea C18, parter, birou 1, 2, 23

Unicredit bank

RO17BACX0000001180943001

Tel. 0772 035 205, 0773 990 830