REMEDII NATURISTE

Mai multe păreri Facebook>>Cele mai cumpărate

GEL REGENERANT CU EXTRACT DE MELC PENTRU FATA NATURHOF 100 ML

5490

FORMULA INOVATIVA GERMANA, CALITATE SUPERIOARA!

Extractul din secreția de melc, polyhelixanul prezintă o acțiune complexă asupra epidermei umane. Gelul pentru față cu extract de Melc armonizează și hrănește pielea, hidratează optim și reglează procesele de apărare, făcând-o mai fermă și flexibilă în același timp.(Continua mai jos)

More details

Close

23,99 lei tax incl.

-40%

39,98 lei tax incl.
Informații

Folosind regulat gelul, veți obține o piele proaspătă, luminoasă și mătăsoasă, cu o culoare naturală uniformă, la scurt timp de la aplicare se observă efecte miraculoase de estompare a imperfecțiunilor pielii, riduri adânci, acnee, răni, arsuri, cicatrici, pete datorate vârstei sau expunerii prelungite la soare, iritații. Se aplică dimineața pe tenul demachiat, cu mișcări circulare de masaj facial.
Atenție! Acest produs nu este un medicament! Exclusiv pentru utilizare externă. Evitaţi contactul cu ochii, răni deschise și mucoase. Nu este recomandată utilizarea pentru sugari și copii sub 12 ani.

100 ml
DISCLAIMER: Informațiile despre terapiile complementare, plantele medicinale sau remediile naturale, care pot veni în ajutorul bolnavului, nu exclud sau nu înlocuiesc tratamentele medicale, ci le completează. Parfumerie Sangado nu este responsabilă pentru aplicarea defectuoasa sau nereușită a vreunui tratament. Informațiile de pe site și materialele aferente sunt folosite "așa cum sunt" fără garanții de nici un fel. Parfumerie Sangado nu furnizează sfaturi medicale similare celor pe care le puteți primi de la medicii care efectueaza consultația și care vin în contact cu realitatea cazurilor dvs. Parfumerie Sangado nu își propune să înlocuiască consultul medical de specialitate, informația prezentată are un caracter informativ.

Facebook RECENZII ( )

30 alte produse în aceeași categorie: