REMEDII NATURISTE

Mai multe păreri Facebook>>Cele mai cumpărate

BALSAM NUTRITIV PENTRU FATA SI CORP CU ULEI DE ARGAN 250 ML

3003

FORMULĂ TRADIŢIONALĂ GERMANĂ, CALITATE SUPERIOARĂ

Balsamul cu Ulei de Argan este calmant și nutritiv prin ingredientele de calitate ideale pentru pielea sensibilă. Previne deshidratarea și îmbătrânirea, reduce ridurile. Elementul esențial al acestui balsam este uleiul de argan - aurul lichid din Maroc.(Continua mai jos)

More details

Close

16,99 lei tax incl.

-40%

28,32 lei tax incl.
Informații

Uleiul de argan este recunoscut pentru reîntinerirea pielii, reducerea ridurilor și refacerea filmului hidrolipidic. Balsamul este adecvat atât pentru zi cât și pentru noapte. Pentru toate tipurile de ten. Se aplică dimineata și seara pe tenul demachiat, cu mișcări circulare de masaj facial.
Atenție! Acest produs nu este un medicament! Exclusiv pentru utilizare externă. Evitaţi contactul cu ochii, răni deschise și mucoase. Nu este recomandată utilizarea pentru sugari și copii sub 10 ani.

250 ml

DISCLAIMER: Informațiile despre terapiile complementare, plantele medicinale sau remediile naturale, care pot veni în ajutorul bolnavului, nu exclud sau nu înlocuiesc tratamentele medicale, ci le completează. Parfumerie Sangado nu este responsabilă pentru aplicarea defectuoasa sau nereușită a vreunui tratament. Informațiile de pe site și materialele aferente sunt folosite "așa cum sunt" fără garanții de nici un fel. Parfumerie Sangado nu furnizează sfaturi medicale similare celor pe care le puteți primi de la medicii care efectueaza consultația și care vin în contact cu realitatea cazurilor dvs. Parfumerie Sangado nu își propune să înlocuiască consultul medical de specialitate, informația prezentată are un caracter informativ.

Facebook RECENZII ( )

30 alte produse în aceeași categorie: