REMEDII NATURISTE

Mai multe păreri Facebook>>Cele mai cumpărate

"MIRACOLUL NATURII" BALSAM PROTECTOR SI REGENERANT PE BAZA DE PLANTE PENTRU FATA 100 ML

2962

FORMULĂ TRADIŢIONALĂ GERMANĂ, CALITATE SUPERIOARĂ

Creat special pentru normalizarea și echilibrarea pielii, balsamul cu extracte din plante selectate și valoroase este excelent pentru utilizare zilnică.(Continua mai jos)

More details

Close

15,99 lei tax incl.

-40%

26,65 lei tax incl.
Informații

Balsamul tip unguent este bogat în extracte de plante medicinale ca echinaceea, tătăneasă, rostopască, gălbenele, pătlagină, coada şoricelului, rozmarin, trei fraţi pătaţi, muşeţel, cu rol antiinflamator, astringent, antihemoragic, cicatrizant, emolient, dermoprotector, calmant şi regenerant. Potrivit pentru orice tip de piele. Se utilizează pe zonele indicate, pentru masaj terapeutic, sau pentru masajul de relaxare.
Atenție! Acest produs nu este un medicament! Exclusiv pentru utilizare externă. Evitaţi contactul cu ochii, răni deschise și mucoase. Nu este recomandată utilizarea pentru sugari și copii sub 10 ani.

100 ml

DISCLAIMER: Informațiile despre terapiile complementare, plantele medicinale sau remediile naturale, care pot veni în ajutorul bolnavului, nu exclud sau nu înlocuiesc tratamentele medicale, ci le completează. Parfumerie Sangado nu este responsabilă pentru aplicarea defectuoasa sau nereușită a vreunui tratament. Informațiile de pe site și materialele aferente sunt folosite "așa cum sunt" fără garanții de nici un fel. Parfumerie Sangado nu furnizează sfaturi medicale similare celor pe care le puteți primi de la medicii care efectueaza consultația și care vin în contact cu realitatea cazurilor dvs. Parfumerie Sangado nu își propune să înlocuiască consultul medical de specialitate, informația prezentată are un caracter informativ.

Facebook RECENZII ( )

30 alte produse în aceeași categorie: