REMEDII NATURISTE

Mai multe păreri Facebook>>Cele mai cumpărate

CREMA RACORITOARE SI CALMANTA CU ULEI DE EUCALIPT PENTRU CORP 250 ML

4483

FORMULĂ TRADIŢIONALĂ GERMANĂ, CALITATE SUPERIOARĂ

Crema cu ulei de Eucalipt răcorește și revitalizează pielea. Potrivită pentru sportivi, dar și pentru masaj de relaxare.(Continua mai jos)

More details

Atenție: ultimele bucăți în stoc!

Close

17,99 lei tax incl.

-40%

29,98 lei tax incl.
Informații

Uleiul volatil de eucalipt este recomandat în bolile sistemului nervos, având efecte calmante asupra stărilor emoţionale intense şi creşte capacitatea de concentrare. Are efecte înviorătoare asupra corpului în caz de oboseală, migrene, dureri de cap sau astenie. Eficient și în inflamațiile articulare de natură reumatoidă, în calmarea durerilor date de efort fizic sau traumatisme: entorse, luxații, tendonite. Se utilizează pe zonele indicate, pentru masaj terapeutic, sau pentru masajul de relaxare.
Atenție! Acest produs nu este un medicament! Exclusiv pentru utilizare externă. Evitaţi contactul cu ochii, răni deschise și mucoase. Nu este recomandată utilizarea pentru sugari și copii sub 10 ani.

250 ml

DISCLAIMER: Informațiile despre terapiile complementare, plantele medicinale sau remediile naturale, care pot veni în ajutorul bolnavului, nu exclud sau nu înlocuiesc tratamentele medicale, ci le completează. Parfumerie Sangado nu este responsabilă pentru aplicarea defectuoasa sau nereușită a vreunui tratament. Informațiile de pe site și materialele aferente sunt folosite "așa cum sunt" fără garanții de nici un fel. Parfumerie Sangado nu furnizează sfaturi medicale similare celor pe care le puteți primi de la medicii care efectueaza consultația și care vin în contact cu realitatea cazurilor dvs. Parfumerie Sangado nu își propune să înlocuiască consultul medical de specialitate, informația prezentată are un caracter informativ.

Facebook RECENZII ( )

30 alte produse în aceeași categorie: