REMEDII NATURISTE

Mai multe păreri Facebook>>Cele mai cumpărate

CREMA HIDRATANTA ANTIRID PENTRU FATA CU TAMAIE (RASINI) PIELE USCATA SI SENSIBILA 250 ML

4361

FORMULA INOVATIVA GERMANA, CALITATE SUPERIOARA!

Crema pentru față cu Tămâie este excelentă pentru pielea sensibilă, uscată și matură. Tămâia este o plantă originară din Africa Tropicală şi Arabia, care iubeşte solurile calcaroase şi căldura.(Continua mai jos)

More details

Close

15,29 lei tax incl.

-40%

25,48 lei tax incl.
Informații

Conține uleiuri din rășini naturale și uleiuri vegetale prețioase, colagen natural și este în mod ideal soluția pentru îngrijirea blândă a pielii, protejând-o și făcând-o fină și suplă. Arborele de tamaie ascunde în scoarța sa o bogație extrem de apreciată încă din antichitate: ingredientul care face ridurile să dispară. Uleiul de tămâie are un rol important pentru înfrumusețarea pielii deoarece hidratează profund și menține tenul tânăr, dă fermitate pielii și previne apariția liniilor fine și ridurilor, în cel mai natural mod posibil. Cercetările au dovedit că același ulei esențial de tămaie este un bun tonic, eficient în vindecarea inflamațiilor pielii, depigmentării sau acneei. Crema cu tămâie poate încetini procesul de îmbătrânire, păstrează fermitatea și linia feței. Pentru ten sensibil, mixt sau uscat. Se aplică dimineața pe tenul demachiat, cu mișcări circulare de masaj facial.
Atenție! Acest produs nu este un medicament! Exclusiv pentru utilizare externă. Evitaţi contactul cu ochii, răni deschise și mucoase. Nu este recomandată utilizarea pentru sugari și copii sub 10 ani.

250 ml

DISCLAIMER: Informațiile despre terapiile complementare, plantele medicinale sau remediile naturale, care pot veni în ajutorul bolnavului, nu exclud sau nu înlocuiesc tratamentele medicale, ci le completează. Parfumerie Sangado nu este responsabilă pentru aplicarea defectuoasa sau nereușită a vreunui tratament. Informațiile de pe site și materialele aferente sunt folosite "așa cum sunt" fără garanții de nici un fel. Parfumerie Sangado nu furnizează sfaturi medicale similare celor pe care le puteți primi de la medicii care efectueaza consultația și care vin în contact cu realitatea cazurilor dvs. Parfumerie Sangado nu își propune să înlocuiască consultul medical de specialitate, informația prezentată are un caracter informativ.

Facebook RECENZII ( )

30 alte produse în aceeași categorie: