REMEDII NATURISTE

Mai multe păreri Facebook>>Cele mai cumpărate

GEL ANTIREUMATIC "PUTEREA CALULUI" 500 ML

2336

FORMULĂ TRADIŢIONALĂ GERMANĂ, CALITATE SUPERIOARĂ

Acționează în două etape: răcoros, apoi încălzește zona pe care se aplică, relaxant, în special pentru exerciții fizice, se aplică înainte și după efort fizic.
Calmant pentru disconfortul mușchilor gâtului, spatelui și picioarelor, după o zi obositoare, la volan, la birou sau stat în picioare.(Continua mai jos)

More details

Close

17,29 lei tax incl.

-40%

28,82 lei tax incl.
Informații

Formula substanţei active cu extracte preţioase de plante este potrivită pentru masaj.
Conține extract din 12 plante și este recomandat în afecțiuni precum: bătături, crăpături, degerături, eczeme, poliartrită, reumatism, spondiloză cervicală, dureri articulare, celulită etc.
Balsamul – gel Puterea Calului conține extracte de frunză de mentă, valeriană, eucalipt, roiniță, coada șoricelului, ginseng, viță-de-vie roșie, vâsc etc.
Se utilizează pe zonele indicate, pentru masaj terapeutic, sau pentru masajul de relaxare.

Atenție!
Acest produs nu este un medicament!
Exclusiv pentru utilizare externă.
Evitaţi contactul cu ochii, răni deschise și mucoase.
Nu este recomandată utilizarea pentru sugari și copii sub 10 ani. 

500 ml

DISCLAIMER: Informațiile despre terapiile complementare, plantele medicinale sau remediile naturale, care pot veni în ajutorul bolnavului, nu exclud sau nu înlocuiesc tratamentele medicale, ci le completează. Parfumerie Sangado nu este responsabilă pentru aplicarea defectuoasa sau nereușită a vreunui tratament. Informațiile de pe site și materialele aferente sunt folosite "așa cum sunt" fără garanții de nici un fel. Parfumerie Sangado nu furnizează sfaturi medicale similare celor pe care le puteți primi de la medicii care efectueaza consultația și care vin în contact cu realitatea cazurilor dvs. Parfumerie Sangado nu își propune să înlocuiască consultul medical de specialitate, informația prezentată are un caracter informativ.

Facebook RECENZII ( )

30 alte produse în aceeași categorie: