REMEDII NATURISTE

Mai multe păreri Facebook>>Cele mai cumpărate

CREMA ANTIACNEICA HIDRATANTA CU SARE DE LA MAREA MOARTA PENTRU FATA SI CORP 250 ML

1309

FORMULA INOVATIVA GERMANA, CALITATE SUPERIOARA!

Crema cu Sare de la Marea Moartă are o formulă hidratantă și textură lejeră, absorbind-se ușor în piele. Lasă o senzație plăcută de destindere a pielii, completată de îngrijirea în profunzime. Este recomandată împotriva acneei.(Continua mai jos)

More details

Close

19,99 lei tax incl.

-40%

33,32 lei tax incl.
Informații

Sarea de la Marea Moartă 100% pură și naturală, nerafinată, păstrează toată bogăția Mării Moarte în săruri minerale: sodiu, magneziu, potasiu, calciu, brom, fosfor, fier. Proprietățile Sării de la Marea Moartă sunt calmante, antiinflamatoare, revitalizante, purifiante, remineralizante și dezinfectante pentru piele, relaxante și decontractante pentru sistemele osteoarticular și muscular. Se utilizează după baie, aplicând cu mișcări ușoare de masaj.
Atenție! Exclusiv pentru utilizare externă. Evitaţi contactul cu ochii, răni deschise și mucoase. Nu este recomandată utilizarea pentru sugari și copii sub 10 ani. Acest produs nu este un medicament!

250 ml
Disclaimer: Informațiile despre terapiile complementare, plantele medicinale sau remediile naturale, care pot veni în ajutorul bolnavului, nu exclud sau nu înlocuiesc tratamentele medicale, ci le completează. Parfumerie Sangado nu este responsabilă pentru aplicarea defectuoasa sau nereușită a vreunui tratament. Informațiile de pe site și materialele aferente sunt folosite "așa cum sunt" fără garanții de nici un fel. Parfumerie Sangado nu furnizează sfaturi medicale similare celor pe care le puteți primi de la medicii care efectueaza consultația și care vin în contact cu realitatea cazurilor dvs. Parfumerie Sangado nu își propune să înlocuiască consultul medical de specialitate, informația prezentată are un caracter informativ.

Facebook RECENZII ( )

30 alte produse în aceeași categorie: