REMEDII NATURISTE

Mai multe păreri Facebook>>Cele mai cumpărate

CREMA HIDRATANTA CU UNT DE CAPRA PENTRU FATA SI CORP 250 ML

2327

FORMULĂ TRADIŢIONALĂ GERMANĂ, CALITATE SUPERIOARĂ!

Crema cu Unt din Lapte de Capră pentru față și corp, prin conținutul prețios de acizi grași nesaturați și vitamine are proprietăți antioxidante și antibacteriene.
Acidul lactic furnizează pielii protecție și calmare în caz de iritații sau descuamări, luptă împotriva îmbătrânirii pielii, susținând elasticitatea. (Continua mai jos)

More details

Atenție: ultimele bucăți în stoc!

Close

20,99 lei tax incl.

-40%

34,98 lei tax incl.
Informații

Crema cu Unt din Lapte de Capră este capabilă să pătrundă adânc în straturile pielii lăsând o senzație plăcută de ușoară căldură pe piele și un aspect strălucitor. Produsul îmbunătățește tonusul pielii și asigură un echilibru lipidic sănătos.
Potrivită pentru îngrijirea zilnică.
Se aplică o cantitate generoasă pe pielea curată, în îngrijirea zilnică, ori de câte ori este necesar, pe zonele indicate, cu un masaj relaxant.
Produsul este destinat pentru adulți.

Atenție! Exclusiv pentru utilizare externă.
Evitaţi contactul cu ochii, răni deschise și mucoase.
Nu este recomandată utilizarea pentru sugari și copii sub 10 ani. 
250 ml

DISCLAIMER: Informațiile despre terapiile complementare, plantele medicinale sau remediile naturale, care pot veni în ajutorul bolnavului, nu exclud sau nu înlocuiesc tratamentele medicale, ci le completează. Parfumerie Sangado nu este responsabilă pentru aplicarea defectuoasa sau nereușită a vreunui tratament. Informațiile de pe site și materialele aferente sunt folosite "așa cum sunt" fără garanții de nici un fel. Parfumerie Sangado nu furnizează sfaturi medicale similare celor pe care le puteți primi de la medicii care efectueaza consultația și care vin în contact cu realitatea cazurilor dvs. Parfumerie Sangado nu își propune să înlocuiască consultul medical de specialitate, informația prezentată are un caracter informativ.

Facebook RECENZII ( )

30 alte produse în aceeași categorie: