REMEDII NATURISTE

Mai multe păreri Facebook>>Cele mai cumpărate

SPUMANT DE BAIE RELAXANT CU ULEI DE LAVANDA 500 ML

5544

FORMULĂ TRADIŢIONALĂ GERMANĂ, CALITATE SUPERIOARĂ

Extractele naturale din plante îngrijesc pielea și calmează. Suficient pentru mai multe băi superbe, relaxante și reconfortante, câteva picături la o baie. (Continua mai jos)

More details

Close

13,99 lei tax incl.

-40%

23,32 lei tax incl.
Informații

 Extractul de lavandă favorizează tipul de unde cerebrale asociate cu relaxarea, eliminând insomnia, cefaleea, vindecând infecţiile – substanţele conţinute de lavandă distrug bacteriile şi previn infectarea rănilor sau zgârieturilor. Lavanda scapă şi de durerile musculare! Indiferent de cauza durerilor, Lavanda - Plante pentru baie poate duce la îndepărtarea acestora. Umple cada cu apă fierbinte, toarnă câteva picături şi relaxează-te, cel puţin 15 minute. Acest spumant va produce spuma abundenta in cada ta. Pentru a te asigura de efectul dorit, masează-ţi zonele dureroase cu câteva picături. 
Atenție! Acest produs nu este un medicament! Exclusiv pentru utilizare externă. Evitaţi contactul cu ochii, răni deschise și mucoase. Nu este recomandată utilizarea pentru sugari și copii sub 10 ani.


500 ml


DISCLAIMER:
 Informațiile despre terapiile complementare, plantele medicinale sau remediile naturale, care pot veni în ajutorul bolnavului, nu exclud sau nu înlocuiesc tratamentele medicale, ci le completează. Parfumerie Sangado nu este responsabilă pentru aplicarea defectuoasa sau nereușită a vreunui tratament. Informațiile de pe site și materialele aferente sunt folosite "așa cum sunt" fără garanții de nici un fel. Parfumerie Sangado nu furnizează sfaturi medicale similare celor pe care le puteți primi de la medicii care efectueaza consultația și care vin în contact cu realitatea cazurilor dvs. Parfumerie Sangado nu își propune să înlocuiască consultul medical de specialitate, informația prezentată are un caracter informativ.

Facebook RECENZII ( )

30 alte produse în aceeași categorie: