REMEDII NATURISTE

Mai multe păreri Facebook>>Cele mai cumpărate

LOTIUNE REVITALIZANTA PENTRU CORP CU ULEI DE PIN DE MUNTE 250 ML

1277

FORMULĂ TRADIŢIONALĂ GERMANĂ, CALITATE SUPERIOARĂ

Loțiune cu ulei de pin de munte (jneapăn), camfor, mentol și etanol hrănește pielea, ajută circulația sângelui, benefic pentru picioare, articulații și mușchi.(Continua mai jos)

More details

18,99 lei tax incl.

-40%

31,65 lei tax incl.
Informații

Preparatele fitoterapeutice pe bază de jneapăn au acţiune antiinflamatorie cu tropism asupra sistemului osteoarticular, uleiurile volatile au acţiune decongestivă, antiinflamatorie a căilor respiratorii, datorită compoziției bogate în ulei volatil, tanin, rezine, vitamina C si substanțe minerale. Loțiunea este recomandata în îngrijirea regulată, precum și în eczeme infectate, infecții ale pielii, plăgi, răni, tenuri iritate, înroșite și în majoritatea afecțiunilor articulare. 
Se aplică în îngrijirea zilnică, pe pielea curată, dar și ocazional, prin mișcări lejere de masaj. Atenție! Acest produs nu este un medicament! Exclusiv pentru utilizare externă. Evitaţi contactul cu ochii, răni deschise și mucoase. Nu este recomandată utilizarea pentru sugari și copii sub 10 ani.

250 ml

DISCLAIMER: Informațiile despre terapiile complementare, plantele medicinale sau remediile naturale, care pot veni în ajutorul bolnavului, nu exclud sau nu înlocuiesc tratamentele medicale, ci le completează. Parfumerie Sangado nu este responsabilă pentru aplicarea defectuoasa sau nereușită a vreunui tratament. Informațiile de pe site și materialele aferente sunt folosite "așa cum sunt" fără garanții de nici un fel. Parfumerie Sangado nu furnizează sfaturi medicale similare celor pe care le puteți primi de la medicii care efectueaza consultația și care vin în contact cu realitatea cazurilor dvs. Parfumerie Sangado nu își propune să înlocuiască consultul medical de specialitate, informația prezentată are un caracter informativ.

Facebook RECENZII ( )

30 alte produse în aceeași categorie: