REMEDII NATURISTE

Mai multe păreri Facebook>>Cele mai cumpărate

CREMA NUTRITIVA CU ULEI DE NUCA DE COCOS PENTRU FATA SI CORP 250 ML

6004

FORMULA INOVATIVA GERMANA, CALITATE SUPERIOARA!

Crema pe bază de Ulei de Nucă de Cocos are o valoare hidratantă superioară. Mirosul delicios se adaugă la experiența unei îngrijiri de calitate a pielii, preferabil aplicată prin masaj, după baie. Întregul corp va beneficia de calitățile uleiului din nucă de cocos.(Continua mai jos)

More details

Close

18,99 lei tax incl.

-40%

31,65 lei tax incl.
Informații

Nuca de cocos, supranumită și "darul miraculos al Planetei" conține un complex de principii nutritive, grăsimi saturate (90% din întreg conținutul), vitaminele E, K, şi Fier. Beneficiile acestei creme o recomandă pentru îngrijirea zilnică, dar și pentru regenerarea pielii cu probeme dermatice, fiind antifungică si antibacteriană, emolientă, iar filmul lăsat pe piele protejează de razele ultraviolete. Este minunată în prevenirea vergeturilor viitoarelor mămici și tratarea vergeturilor deja apărute.
Atentie! 
Acest produs nu este un medicament și nu înlocuiește protecția UV! Se aplică în îngrijirea zilnică, pe pielea curată, prin mișcări lejere de masaj.
Exclusiv pentru utilizare externă. Evitaţi contactul cu ochii, răni deschise și mucoase. Nu este recomandată utilizarea pentru sugari și copii sub 10 ani.

250 ml

DISCLAIMER

Informatiile despre terapiile complementare, plantele medicinale sau remediile naturale, care pot veni in ajutorul bolnavului, nu exclud sau nu inlocuiesc tratamentele medicale, ci le completeaza. Parfumerie Sangado nu este responsabila pentru aplicarea defectuoasa sau nereusita vreunui tratament. Informatiile de pe site si materialele aferente sunt folosite "asa cum sunt" fara garantii de nici un fel. Parfumerie Sangado nu furnizeaza sfaturi medicale similare celor pe care le puteti primi de la medicii care efectueaza consultatia si care vin in contact cu realitatea cazurilor dvs. Parfumerie Sangado nu isi propune sa inlocuiasca consultul medical de specialitate, informatia prezentata pe acest site are un caracter informativ.

Facebook RECENZII ( )

30 alte produse în aceeași categorie: