REMEDII NATURISTE

Mai multe păreri Facebook>>Cele mai cumpărate

BALSAM REVIGORANT PENTRU INGRIJIREA PICIOARELOR OBOSITE 250 ML

2490

FORMULĂ TRADIŢIONALĂ GERMANĂ, CALITATE SUPERIOARĂ

Balsamul este un răsfăț pentru picioarele obosite! Oboseala picioarelor după o zi de muncă sau condus mașina, ori după activități sportive poate fi combătută cu ajutorul unei băi calde, care provocând o vasodilataţie ușoară locală, va uşura circulaţia sângelui şi va produce destinderea organismului. (Continua mai jos)

More details

Close

14,99 lei tax incl.

-40%

24,98 lei tax incl.
Informații

După baie, un masaj cu acest balsam emolient, hidratant, răcoritor înlătură oboseala şi redă senzaţia de destindere.

Se aplică masându-se tălpile, gleznele, gambele şi genunchii.

Se absoarbe uşor, lasă pielea catifelată, instalând o stare de confort şi relaxare.

Se absoarbe rapid, producand diminuarea și dispariția senzatiei de "picioare grele".

Extractele de ghimpe, viță de vie și elastină minimalizează fenomenele inflamatorii ce conduc la edeme și varice, prin menținerea integrității membranelor canalelor limfatice și venoase; toxinele sunt drenate și eliminate, iar celulele - protejate împotriva radicalilor liberi.

Se aplică după baie, masându-se tălpile, gleznele, gambele, genunchii și coapsele cu mișcări de jos în sus, până la absorbție.

Atenție!

Acest produs nu este un medicament!

Exclusiv pentru utilizare externă.
Evitaţi contactul cu ochii, răni deschise și mucoase.
Nu este recomandată utilizarea pentru sugari și copii sub 10 ani.

250 ml.

DISCLAIMER

Informatiile despre terapiile complementare, plantele medicinale sau remediile naturale, care pot veni in ajutorul bolnavului, nu exclud sau nu inlocuiesc tratamentele medicale, ci le completeaza. Parfumerie Sangado nu este responsabila pentru aplicarea defectuoasa sau nereusita vreunui tratament. Informatiile de pe site si materialele aferente sunt folosite "asa cum sunt" fara garantii de nici un fel. Parfumerie Sangado nu furnizeaza sfaturi medicale similare celor pe care le puteti primi de la medicii care efectueaza consultatia si care vin in contact cu realitatea cazurilor dvs. Parfumerie Sangado nu isi propune sa inlocuiasca consultul medical de specialitate, informatia prezentata pe acest site are un caracter informativ.

Facebook RECENZII ( )

30 alte produse în aceeași categorie: