REMEDII NATURISTE

Mai multe păreri Facebook>>Cele mai cumpărate

BALSAM HIDRATANT CU EXTRACT DE GALBENELE PENTRU CORP 250 ML

1480

FORMULĂ TRADIŢIONALĂ GERMANĂ, CALITATE SUPERIOARĂ

Balsamul cu extract de Gălbenele are o acțiune emolientă, hidratantă și de catifelare a pielii. Are o consistență densă, dar se absoarbe în piele rapid lăsând o peliculă protectivă pe piele. Are efect antibacterian, antiseptic si cicatrizant.(Continua mai jos)

More details

Close

12,99 lei tax incl.

-40%

21,65 lei tax incl.
Informații

Poate fi folosit și ca balsam pentru buzele uscate și crăpate în sezonul rece, dar și pentru calmarea arsurilor solare vara. Fiind un bun antiseptic și cicatrizant, Balsamul de Gălbenele poate fi folosit și pentru calmarea durerilor hemoroidale dar și pentru iritațiile provocate de scutec în cazul bebelușilor. Acest produs a fost creat pentru îngrijirea chiar și a pielii sănătoase.
Se utilizează ori de câte ori este nevoie, pe zonele indicate, prin masarea ușoară cu o cantitate potrivită. Atenție! Acest produs nu este un medicament! Exclusiv pentru utilizare externă. Evitaţi contactul cu ochii, răni deschise și mucoase. Nu este recomandată utilizarea pentru sugari și copii sub 10 ani.
250 ml

DISCLAIMER: Informațiile despre terapiile complementare, plantele medicinale sau remediile naturale, care pot veni în ajutorul bolnavului, nu exclud sau nu înlocuiesc tratamentele medicale, ci le completează. Parfumerie Sangado nu este responsabilă pentru aplicarea defectuoasa sau nereușită a vreunui tratament. Informațiile de pe site și materialele aferente sunt folosite "așa cum sunt" fără garanții de nici un fel. Parfumerie Sangado nu furnizează sfaturi medicale similare celor pe care le puteți primi de la medicii care efectueaza consultația și care vin în contact cu realitatea cazurilor dvs. Parfumerie Sangado nu își propune să înlocuiască consultul medical de specialitate, informația prezentată are un caracter informativ.

Facebook RECENZII ( )

30 alte produse în aceeași categorie: