REMEDII NATURISTE

Mai multe păreri Facebook>>Cele mai cumpărate

BALSAM CICATRIZANT CU GALBENELE PENTRU CORP 250 ML

1301

FORMULĂ TRADIŢIONALĂ GERMANĂ, CALITATE SUPERIOARĂ

Destinat îngrijirii pielii obosite, sensibile, uscate și crăpăte, Balsamul cu Gălbenele pentru corp reglează conținutul de substanțe hidratante necesare pielii redând aspectul său natural. (Continua mai jos)

More details

Close

12,39 lei tax incl.

-40%

20,65 lei tax incl.
Informații

Efect cicatrizant, vindecă eczemele și tratează rapid leziunile herpetice, ameliorează acneea și are efect dezinfectant, bun protector împotriva factorilor climatici precum soarele sau gerul. Galbenelele sunt cunoscute pentru proprietatile lor datorită continutului în flavonoide, carotenoizi, vitamina C, uleiuri eterice, substanţe amare, saponine triterpenice, răşini, mucilagii. Utilizarea balsamului cu gălbenele este indicat în îngrijirea zilnică sau poate fi utilizat cu succes în diverse boli dermatologice pentru efectele calmante, cicatrizante și emoliente. Ajută și în arsuri, degerături, varice, noduli și hemoroizi. Este fină și protejează pielea.
Aplicați o cantitate suficientă pe piele și masați până la absorbția totală a balsamului. După terminarea aplicării spălați mâinile cu apă. Evitați contactul cu ochii, în caz contrar spălați cu apă din abundență și consultați medicul dacă este necesar. Ideală pentru adulți, copii și vârstnici. Atenție! Acest produs nu este un medicament! Exclusiv pentru utilizare externă. Nu este recomandată utilizarea pentru sugari și copii sub 10 ani.

250 ml

DISCLAIMER: Informațiile despre terapiile complementare, plantele medicinale sau remediile naturale, care pot veni în ajutorul bolnavului, nu exclud sau nu înlocuiesc tratamentele medicale, ci le completează. Parfumerie Sangado nu este responsabilă pentru aplicarea defectuoasa sau nereușită a vreunui tratament. Informațiile de pe site și materialele aferente sunt folosite "așa cum sunt" fără garanții de nici un fel. Parfumerie Sangado nu furnizează sfaturi medicale similare celor pe care le puteți primi de la medicii care efectueaza consultația și care vin în contact cu realitatea cazurilor dvs. Parfumerie Sangado nu își propune să înlocuiască consultul medical de specialitate, informația prezentată are un caracter informativ.

Facebook RECENZII ( )

30 alte produse în aceeași categorie: