REMEDII NATURISTE

Mai multe păreri Facebook>>Cele mai cumpărate

ULEI TONIFIANT 110 PLANTE PENTRU CORP 100 ML

1274

FORMULĂ TRADIŢIONALĂ GERMANĂ, CALITATE SUPERIOARĂ

Ulei binefăcător ce oferă puterea vitală a 110 plante medicinale pentru îngrijirea corpului și masaj. Îngrijește și tonifică. Recomandat și pentru dureri de cap provocate de oboseală sau migrene - masați cu 2-4 picături fruntea, tâmplele, scalpul și gâtul. (Continua mai jos)

More details

Close

25,99 lei tax incl.

-40%

43,32 lei tax incl.
Informații

Pentru picioarele obosite - dizolvați 5 picături într-un vas cu apă călduță și îmbăiați-vă, sau masați mușchii cu 3-5 picături de ulei. În cazul activităților sportive sau al celor care presupun un efort îndelungat - masați mușchii cu 3-5 picături de ulei. Pentru un masaj relaxant sau terapeutic, amestecați 3-5 picaturi de ulei 110 Plante Medicinale în puțin ulei vegetal (preferabil de măsline) și veți observa beneficiile deosebite ale acestui produs tradițional german. Pentru rezultate optime efectuați masajul după baie sau duș, dar și după activități sportive.
Atenție! Acest produs nu este un medicament! Exclusiv pentru utilizare externă. Evitaţi contactul cu ochii, răni deschise și mucoase. Nu este recomandată utilizarea pentru sugari și copii sub 10 ani.

100 ml

DISCLAIMER: Informațiile despre terapiile complementare, plantele medicinale sau remediile naturale, care pot veni în ajutorul bolnavului, nu exclud sau nu înlocuiesc tratamentele medicale, ci le completează. Parfumerie Sangado nu este responsabilă pentru aplicarea defectuoasa sau nereușită a vreunui tratament. Informațiile de pe site și materialele aferente sunt folosite "așa cum sunt" fără garanții de nici un fel. Parfumerie Sangado nu furnizează sfaturi medicale similare celor pe care le puteți primi de la medicii care efectueaza consultația și care vin în contact cu realitatea cazurilor dvs. Parfumerie Sangado nu își propune să înlocuiască consultul medical de specialitate, informația prezentată are un caracter informativ.

Facebook RECENZII ( )

30 alte produse în aceeași categorie: