REMEDII NATURISTE

Mai multe păreri Facebook>>Cele mai cumpărate

CREMA ANTI-CELULITICA 250 ML

1236

FORMULA INOVATIVA GERMANA, CALITATE SUPERIOARA!

Crema Anti-Celulită pe bază de uleiuri esențiale pentru masaje anti-celulitice regulate. Stimuleaza metabolismul și reduce celulita.(Continua mai jos)

More details

Close

31,19 lei tax incl.

-40%

51,98 lei tax incl.
Informații

Conferă pielii fermitate și suplețe redând elasticitatea pielii. Se absoarbe ușor în piele, datorită conținutului bogat de uleiuri esențiale. Acestea hrănesc pielea și o fac mai netedă, mai moale și mai elastică. Aplicați pe corp și masați energic cu mișcări circulare până la absorbție. Conține ulei prețios pur 100% din Arbore de Ceai și un amestec de ulei de Aloe Vera, ulei de Jojoba ulei de Chiparos , ulei de Lavanda, ulei de Niaouli si ulei de Cajeput. Eficient în masaje regulate, stimuleaza metabolismul și reduce celulita. Potrivit și ca bază de cremă nutritivă. Produsul a fost testat clinic.
Se aplică o cantitate generoasă pe corp și se masează energic cu mișcări circulare până la absorbție.
Atenție!
Acest produs nu este un medicament! Exclusiv pentru utilizare externă. Evitaţi contactul cu ochii, răni deschise și mucoase. Nu este recomandată utilizarea pentru sugari și copii sub 10 ani.


250 ml

DISCLAIMER: Informațiile despre terapiile complementare, plantele medicinale sau remediile naturale, care pot veni în ajutorul bolnavului, nu exclud sau nu înlocuiesc tratamentele medicale, ci le completează. Parfumerie Sangado nu este responsabilă pentru aplicarea defectuoasa sau nereușită a vreunui tratament. Informațiile de pe site și materialele aferente sunt folosite "așa cum sunt" fără garanții de nici un fel. Parfumerie Sangado nu furnizează sfaturi medicale similare celor pe care le puteți primi de la medicii care efectueaza consultația și care vin în contact cu realitatea cazurilor dvs. Parfumerie Sangado nu își propune să înlocuiască consultul medical de specialitate, informația prezentată are un caracter informativ.

Facebook RECENZII ( )

30 alte produse în aceeași categorie: