REMEDII NATURISTE

Mai multe păreri Facebook>>Cele mai cumpărate

BALSAM-GEL ANTIREUMATIC "PUTEREA URSULUI" 250 ML

5352

FORMULĂ TRADIŢIONALĂ GERMANĂ, CALITATE SUPERIOARĂ

Acționează pe loc calmând durerile reumatice și musculare. Efect dublu rece-cald local, diminuează efectele artritei sau reumatismului.
Ajută circulația periferică, reduce inflamațiile, are acțiune emolientă, antiseptică și stimulatoare asupra circulației sângelui. (Continua mai jos)

More details

17,29 lei tax incl.

-40%

28,82 lei tax incl.
Informații

Conține ulei și extracte din : mentă, lavandă, sunătoare, ricin, rozmarin, salvie, ienupăr, cimbru, ginseng, viță de vie. Potasiul, calciul si vitamina B ce intră în compoziția ei determină creșterea tonusului muscular și a imunității organismului.
Eucaliptul este un remediu important în tratarea artritei, mai ales când simptomele sunt agravate de vremea rece. Ginsengul stimulează tonusul general și are efect energizant, în timp ce extractul de viță-de-vie ajută în cazul tulburărilor circulatorii periferice.
Combinația specială de mentă, eucalipt, ginseng și viță-de-vie provenite din medii controlate biologic conferă efecte multiple cum ar fi atenuarea durerilor musculare, calmarea și reducerea inflamațiilor, stimularea circulației. Menta este o plantă bine cunoscută pentru proprietațile sale curative, dar și pentru aroma tonifiant-reconfortantă.

UTILIZARE:
Se masează ușor pe locurile cu probleme.
Evitați contactul cu ochii.
Spălați mâinile imediat după folosire.
A nu se lăsa la îndemâna sau vederea copiilor!
Se păstrează la temperaturi cuprinse între 5-35°C .
Se aplică generos pe pielea curată, pe zonele indicate, cu mișcări ușoare de masaj, până la absorbție.
Produsul se folosește ori de câte ori este necesar.

Atenție!
Acest produs nu este un medicament!
Exclusiv pentru utilizare externă.
Evitaţi contactul cu ochii, răni deschise și mucoase.
Nu este recomandată utilizarea pentru sugari și copii sub 10 ani. 

250 ml

DISCLAIMER: Informațiile despre terapiile complementare, plantele medicinale sau remediile naturale, care pot veni în ajutorul bolnavului, nu exclud sau nu înlocuiesc tratamentele medicale, ci le completează. Parfumerie Sangado nu este responsabilă pentru aplicarea defectuoasa sau nereușită a vreunui tratament. Informațiile de pe site și materialele aferente sunt folosite "așa cum sunt" fără garanții de nici un fel. Parfumerie Sangado nu furnizează sfaturi medicale similare celor pe care le puteți primi de la medicii care efectueaza consultația și care vin în contact cu realitatea cazurilor dvs. Parfumerie Sangado nu își propune să înlocuiască consultul medical de specialitate, informația prezentată are un caracter informativ.

Facebook RECENZII ( )

30 alte produse în aceeași categorie: