REMEDII NATURISTE

Mai multe păreri Facebook>>Cele mai cumpărate

BALSAM REPARATOR CU UREE PENTRU CORP (PIELE USCATA SI INGROSATA) 250 ML

3005

FORMULĂ TRADIŢIONALĂ GERMANĂ, CALITATE SUPERIOARĂ

Ingredientele balsamului cu uree sunt provenite din medii controlate biologic. Formula cu uree a fost creată special pentru zonele de piele foarte uscată, crăpată, cu tendinţe de îngroşare şi inflamare, protejând intensiv împotriva factorilor agresivi din mediu.

(Continua mai jos)

More details

Close

12,99 lei tax incl.

-40%

21,65 lei tax incl.
Informații

Ureea din compoziţia balsamului are proprietăți anti-microbiene și anti-micotice extraordinare, menţine umiditatea pielii şi stimulează circulaţia sangvină, reface rapid celulele epidermei, prevenind apariţia bătăturilor inestetice care se pot forma datorită uscării stratului superior al pielii. Este recomandată în special pentru zonele cu piele îngroşată: genunchi, coate, călcâie. Îngrijirea zilnică ajută la menținerea sănătății și prevenirea uscării pielii. Balsamul cu uree este recomandat special în psoriazis, eczeme, dermatită atopică, acnee.
Se utilizează în îngrijirea zilnică a pielii, seara, sau la nevoie, masând o cantitate generoasă pe pielea curată, până la absorbție. Atenție! Acest produs nu este un medicament! Exclusiv pentru utilizare externă. Evitaţi contactul cu ochii, răni deschise și mucoase. Nu este recomandată utilizarea pentru sugari și copii sub 10 ani.

250 ml

DISCLAIMER: Informațiile despre terapiile complementare, plantele medicinale sau remediile naturale, care pot veni în ajutorul bolnavului, nu exclud sau nu înlocuiesc tratamentele medicale, ci le completează. Parfumerie Sangado nu este responsabilă pentru aplicarea defectuoasa sau nereușită a vreunui tratament. Informațiile de pe site și materialele aferente sunt folosite "așa cum sunt" fără garanții de nici un fel. Parfumerie Sangado nu furnizează sfaturi medicale similare celor pe care le puteți primi de la medicii care efectueaza consultația și care vin în contact cu realitatea cazurilor dvs. Parfumerie Sangado nu își propune să înlocuiască consultul medical de specialitate, informația prezentată are un caracter informativ.

Facebook RECENZII ( )

30 alte produse în aceeași categorie: