REMEDII NATURISTE

Mai multe păreri Facebook>>Cele mai cumpărate

CREMA REGENERANTA CU TATANEASA PENTRU CORP 250 ML

2685

FORMULĂ TRADIŢIONALĂ GERMANĂ, CALITATE SUPERIOARĂ!

O cremă vindecătoare pentru corp, cu principii bioactive din Tătăneasă, care atenuează micile leziuni ale pielii favorizeazând cicatrizarea. (Continua mai jos)

More details

13,99 lei tax incl.

-40%

23,32 lei tax incl.
Informații

Tătăneasa are multiple utilizări datorită acțiunii antiinflamatoare, astringente, calmante și emoliente, de aceea este foarte potrivită în gută, reumatism, artrită, spondilită, discopatii, paralizii, inflamații ale articulațiilor, fracturi, contuzii, dar și în afecțiuni dermatice: răni, arsuri, inflamații, echimoze, ulcerații varicoase, furunculi, înțepături de insecte, cancer de piele și mamar.
După folosirea cremei cu Tătăneasă, se evită expunerea la soare!
Pentru rezultate optime, se aplică după baie, când pielea este relaxată și are capacitate de absorbție maximă.
Se masează zonele indicate cu o cantitate de cremă potrivită, până la absorbție.
Se utilizează ori de câte ori este nevoie, sau de două ori pe zi pe zonele indicate, prin masarea ușoară cu o cantitate potrivită.
După folosirea cremei cu Tătăneasă, se evită expunerea la soare!
Atenție!
Acest produs nu este un medicament!
Exclusiv pentru utilizare externă.
Evitaţi contactul cu ochii, răni deschise și mucoase.
Nu este recomandată utilizarea pentru sugari și copii sub 10 ani.
250 ml

DISCLAIMER: Informațiile despre terapiile complementare, plantele medicinale sau remediile naturale, care pot veni în ajutorul bolnavului, nu exclud sau nu înlocuiesc tratamentele medicale, ci le completează. Parfumerie Sangado nu este responsabilă pentru aplicarea defectuoasa sau nereușită a vreunui tratament. Informațiile de pe site și materialele aferente sunt folosite "așa cum sunt" fără garanții de nici un fel. Parfumerie Sangado nu furnizează sfaturi medicale similare celor pe care le puteți primi de la medicii care efectueaza consultația și care vin în contact cu realitatea cazurilor dvs. Parfumerie Sangado nu își propune să înlocuiască consultul medical de specialitate, informația prezentată are un caracter informativ.

Facebook RECENZII ( )

30 alte produse în aceeași categorie: