REMEDII NATURISTE

Mai multe păreri Facebook>>Cele mai cumpărate

GEL CALMANT RACORITOR PENTRU PICIOARE 250 ML

2489

FORMULĂ TRADIŢIONALĂ GERMANĂ, CALITATE SUPERIOARĂ

Gelul răcoreşte şi revigorează picioarele după o zi de muncă sau mers pe jos, stat în picioare, ori în cazul picioarelor grele din cauza căldurii în zilele caniculare. În cazul sportivilor calmează febra musculară, edemele din entorse, luxații sau întinderi. Recomandat înainte şi după efort fizic.(Continua mai jos)

More details

Close

12,99 lei tax incl.

-40%

21,65 lei tax incl.
Informații

Efectul răcoritor și alinător este dublat de masaj ușor seara, asigurând un somn odihnitor. Folosit regulat, gelul pentru picioare le menține sănătoase. Pentru rezultate optime, se aplică după baie, când pielea este relaxată și are capacitate de absorbție maximă. Se masează zonele indicate cu o cantitate de gel potrivită, până la absorbție. Se utilizează ori de câte ori este nevoie, sau de două ori pe zi pe zonele indicate, prin masarea ușoară cu o cantitate potrivită.
Acest produs nu este un medicament.Exclusiv pentru utilizare externă. Evitaţi contactul cu ochii, răni deschise și mucoase. Nu este recomandată utilizarea pentru sugari și copii mici, sub 10 ani.

250 ml

DISCLAIMER

Informatiile despre terapiile complementare, plantele medicinale sau remediile naturale, care pot veni in ajutorul bolnavului, nu exclud sau nu inlocuiesc tratamentele medicale, ci le completeaza. Parfumerie Sangado nu este responsabila pentru aplicarea defectuoasa sau nereusita vreunui tratament. Informatiile de pe site si materialele aferente sunt folosite "asa cum sunt" fara garantii de nici un fel. Parfumerie Sangado nu furnizeaza sfaturi medicale similare celor pe care le puteti primi de la medicii care efectueaza consultatia si care vin in contact cu realitatea cazurilor dvs. Parfumerie Sangado nu isi propune sa inlocuiasca consultul medical de specialitate, informatia prezentata pe acest site are un caracter informativ.

Facebook RECENZII ( )

30 alte produse în aceeași categorie: