REMEDII NATURISTE

Mai multe păreri Facebook>>Cele mai cumpărate

CREMA-BALSAM ANTIREUMATICA “PUTEREA CALULUI” 500 ml

2335

FORMULĂ TRADIŢIONALĂ GERMANĂ, CALITATE SUPERIOARĂ!

Ingrediente active: mentol, ulei din frunze de eucalipt, camfor, extract de mușetel, extract de melissa, extract de balsam, extract de vâsc alb, extract de fenicul, extract de hamei, extract de valeriană.(Continua mai jos)

More details

Close

22,99 lei tax incl.

-40%

38,32 lei tax incl.
Informații

Acțiune: potrivită pentru dureri musculare, artrită, reumatism, picioare obosite si umflate, vânătăi etc.
Ameliorează durerea și tensiunea musculară, stimulează circulația sângelui, are un efect de răcire, hidratează țesuturile și lasă un sentiment de ușurare.
Îmbunătățește mobilitatea articulațiilor și are un efect antiinflamator.
Potrivit pentru masaj.
După aplicare, corpul  este ușor și proaspăt, ca efect al ingredientele active:
(Mentol - rece și ameliorează picioarele obosite, umflate;  Eucalipt - răcoritor, calmant, anti-inflamator, desensibilizare, dureri musculare și artritice;  Camfor - antiseptic, antibacterian, stimulare;  Mușețel - antiseptic, sedativ, anti-deshidratare; Melissa - contracarează infecții bacteriene și fungice, pentru durerea de artrită și reumatism; balsam - împotriva iritațiilor pielii; Vâsc - îmbunătățește circulația sângelui, acționează  în edeme și boli cronice articulare; Fenicul - antiinflamator și hrănitor, ameliorează durerile musculare și reumatice; Hamei - împotriva umflăturii, contuzii, răni, leziuni ale pielii; Valeriana – liniștitor, crampe musculare și probleme reumatice).
500ml

Atenție!
Acest produs nu este un medicament! Exclusiv pentru utilizare externă! Evitați contactul cu ochii, răni deschise și mucoase. Nu este recomandată pentru sugari și copii sub 10 ani. 


DISCLAIMER: Informațiile despre terapiile complementare, plantele medicinale sau remediile naturale, care pot veni în ajutorul bolnavului, nu exclud sau nu înlocuiesc tratamentele medicale, ci le completează. Parfumerie Sangado nu este responsabilă pentru aplicarea defectuoasa sau nereușită a vreunui tratament. Informațiile de pe site și materialele aferente sunt folosite "așa cum sunt" fără garanții de nici un fel. Parfumerie Sangado nu furnizează sfaturi medicale similare celor pe care le puteți primi de la medicii care efectueaza consultația și care vin în contact cu realitatea cazurilor dvs. Parfumerie Sangado nu își propune să înlocuiască consultul medical de specialitate, informația prezentată are un caracter informativ.

Facebook RECENZII ( )

30 alte produse în aceeași categorie: