REMEDII NATURISTE

Mai multe păreri Facebook>>Cele mai cumpărate

Reducere CREMA CU ULEI DE MARMOTA APOTEKER S Mărește

CREMA CU ULEI DE MARMOTA Apotheker's 250 ML

6970

FORMULĂ TRADIŢIONALĂ GERMANĂ, CALITATE SUPERIOARĂ!

Crema cu ulei de marmotă 250ml 

CREME DE MURMELTIER APOTEKER cu ierburi alpine - produsul tradițional de îngrijire personală din regiunea alpină. Este deosebit de potrivita pentru masarea umerilor, spatelui și a tuturor articulațiilor și grabeste regenerarea în caz de încordare musculară.

(continua mai jos)

More details

Close

25,39 lei tax incl.

-40%

42,32 lei tax incl.
Informații

Poate fi folosita in tratamentul de ingrijire dupa efort muscular, leziuni musculare si efort fizic, in special pentru articulatii si muschi.
Ajută la îmbunătăţirea regenerării celulare, netezind şi tonificând pielea.

Aplicata zilnic, ajută în cazul articulaţiilor obosite, al contracţiilor musculare din zona gâtului, al problemelor din zona coloanei vertebrale, al umerilor, al braţelor şi al picioarelor, în caz de artroză, reumatism, discopatii sau inflamaţii ale articulaţiilor şi pielii.

Veţi observa efectul benefic şi relaxant chiar de la prima utilizare, când locul masat îşi recapătă mobilitatea, durerea se estompează, pielea devine mai netedă, imbunatateste elasticitatea si tonusul pielii,iar circulaţia sangvină este activată.

Un masaj relaxant cu acest crema stimuleaza circulatia sanguina. 

Atenție! 
Acest produs nu este un medicament! 
Exclusiv pentru utilizare externă. 
Evitaţi contactul cu ochii, răni deschise și mucoase. 
Nu este recomandată utilizarea pentru sugari și copii sub 10 ani. 
250 ml

DISCLAIMER: Informațiile despre terapiile complementare, plantele medicinale sau remediile naturale, care pot veni în ajutorul bolnavului, nu exclud sau nu înlocuiesc tratamentele medicale, ci le completează. Parfumerie Sangado nu este responsabilă pentru aplicarea defectuoasa sau nereușită a vreunui tratament. Informațiile de pe site și materialele aferente sunt folosite "așa cum sunt" fără garanții de nici un fel. Parfumerie Sangado nu furnizează sfaturi medicale similare celor pe care le puteți primi de la medicii care efectueaza consultația și care vin în contact cu realitatea cazurilor dvs. Parfumerie Sangado nu își propune să înlocuiască consultul medical de specialitate, informația prezentată are un caracter informativ.

Facebook RECENZII ( )

30 alte produse în aceeași categorie: