REMEDII NATURISTE

Mai multe păreri Facebook>>Cele mai cumpărate

CREMA EMOLIENTA CU ULEI DE SUSAN

7212

FORMULĂ TRADIŢIONALĂ GERMANĂ, CALITATE SUPERIOARĂ!

Aceasta crema cu ulei de susan si coada calului asigura o mai buna elasticitate si hidratare.

Ingredientele valoroase precum extractul de coada calului si uleiul de susan fac aceasta crema potrivita pentru ingrijirea pielii si pentru masaj.

Aceasta combinatie de ingrediente imbunatateste elasticitatea si confera suplete pielii.
(continua mai jos)

More details

Close

19,39 lei tax incl.

-40%

32,32 lei tax incl.
Informații

Uleiul de susan este un produs secundar al semintelor de susan, folosit in scopuri gastronomice.

Beneficiile sale pentru sanatate provin din nutrientii diversi si esentiali pe care ii contine, precum si din proprietatile antiseptice si antiinflamatorii.

Uleiul de susan este folosit de peste 5000 de ani, ca ingredient culinar sau ca remediu natural pentru problemele pielii, dintilor si oaselor.
125 ml

DISCLAIMER: Informațiile despre terapiile complementare, plantele medicinale sau remediile naturale, care pot veni în ajutorul bolnavului, nu exclud sau nu înlocuiesc tratamentele medicale, ci le completează. Parfumerie Sangado nu este responsabilă pentru aplicarea defectuoasa sau nereușită a vreunui tratament. Informațiile de pe site și materialele aferente sunt folosite "așa cum sunt" fără garanții de nici un fel. Parfumerie Sangado nu furnizează sfaturi medicale similare celor pe care le puteți primi de la medicii care efectueaza consultația și care vin în contact cu realitatea cazurilor dvs. Parfumerie Sangado nu își propune să înlocuiască consultul medical de specialitate, informația prezentată are un caracter informativ.

Facebook RECENZII ( )

30 alte produse în aceeași categorie: