REMEDII NATURISTE

Mai multe păreri Facebook>>Cele mai cumpărate

CREMA HIDRATANTA CU UREE 10%

7321

FORMULA TRADITIONALA GERMANA, CALITATE SUPERIOARA! 

Potrivită pentru toate tipurile de piele, îngrijirea specială a pielii pentru pielea uscată și aspră

 Protejeaza pielea impotriva uscarii.

 Hidrateaza intensiv.
 Da senzatia de fermitate si netezime.
 Utilizarea regulata asigura supletea pielii.
Aliatul tău de nădejde în îngrijirea pielii uscate.
(continua mai jos)

More details

Close

20,99 lei tax incl.

-40%

34,98 lei tax incl.
Informații

 Se aplica zilnic pe corp si se maseaza usor.

Ce este urea?

Urea este un factor natural de hidratare a pielii.

Se regaseste in mod natural in piele, localizata acolo unde se leaga umiditatea, ofera astfel elasticitate si suplete. Pielea normala contine aproximativ 1% uree, in timp ce in pielea uscata exista un deficit de uree.

Pielea, în condiții fiziologice normale, adică fără alterații datorate factorilor endogeni sau exogeni, trebuie să prezinte un aspect uniform, rozat, catifelat și neted și totodată trebuie să co-existe un echilibru perfect între gradul de hidratare și excesul de sebum. Din păcate însă, există foarte mulți factori care pot determina pierderea integrității filmului hidro-lipidic și consecutiv generarea unor serii de afecțiuni dermatologice, mai mult sau mai putin grave.

Așadar, prevenirea joacă un rol extrem de important în menținerea condiției de echilibru a pielii noastre, iar hidratarea zilnică și protejarea ei împotriva agresiunilor externe  reprezintă unii dintre factorii primordiali ai bunăstării cutanate.

CREMA HIDRATANTA CU UREE 10% a fost special concepută pentru a contrasta toate gradele de xeroză cutanată,(deteriorare a stratului protector lipidic al pielii) fiind capabilă să restabilească nivelul optim de hidratare al pielii, să îmbunătățească funcționalitatea barierei epidermice și să normalizeze grosimea stratului cornos.

Persoanele cu dermatita atopica si pacientii cu psoriazis au pielea cu continut mai redus de uree.
250 ml
Disclaimer: 

Informatiile despre terapiile complementare, plantele medicinale sau remediile naturale, care pot veni in ajutorul bolnavului, nu exclud sau nu inlocuiesc tratamentele medicale, ci le completeaza. Parfumerie Sangado nu este responsabila pentru aplicarea defectuoasa sau nereusita a vreunui tratament. Informatiile de pe site si materialele aferente sunt folosite "asa cum sunt" fara garantii de nici un fel. 

Parfumerie Sangado nu furnizeaza sfaturi medicale similare celor pe care le puteti primi de la medicii care efectueaza consultatia si care vin in contact cu realitatea cazurilor dvs. 

Parfumerie Sangado nu isi propune sa inlocuiasca consultul medical de specialitate, informatia prezentata are un caracter informativ.

Facebook RECENZII ( )

30 alte produse în aceeași categorie: