REMEDII NATURISTE

Mai multe păreri Facebook>>Cele mai cumpărate

CREMA DE CAVIAR 250ml - Allgäu

4499

Crema specială cu extract din adâncurile mării, hidratează, regeneră pielea și este cunoscută pentru nutriția celulelor pielii.

 

- cunoscut sub numele de aur negru -

 

- MADE IN GERMANIA—

More details

Close

34,99 lei tax incl.

-40%

58,32 lei tax incl.
Informații

Este bazata pe un concept cosmetic inovator, extractul de caviar care este bogat in proprietati nutritive si restructurante. Acestea ajuta la stimularea, regenerarea si innoirea structurii celulare a pielii.

Cu putere nutritiva, dar si hidratanta, ce ajuta pielea sa isi recapete elasticitatea si frumusetea.

Datorita texturii speciale, bazate pe extractul de caviar, confera pielii elementele necesare mentinerii vitalitatii si sustine functiile naturale de aparare si regenerare ale acesteia.

Se aplica prin masaj gentil pe fata, gat si decolteu, dimineata si seara.

Dedicat Femeilor de peste 40 de ani Orientate spre carieră, dar punand accentul mai mult pe familie. Independente, pragmatice și adaptabile Informațiilor la nivel global Fiind atențe la ele însele și dorind să se simta frumoase Căutand produse cu inovații comunicate, petrecand mai mult timp pentru alegere atentă, schimband informații cu prietenele lor Calitatile cosmetice ale caviarului, considerat una dintre cele mai mari delicatese culinare, au inceput sa fie cunoscute inca de la finele secolului al XIX-lea, cand o marca de produse cosmetice de origine elvetiana a lansat o baza de ingrijire a fetei ce continea extract de caviar. Studii ulterioare au certificat efectele extraordinare ale excentricului aliment in mentinerea frumusetii si tineretii pielii, drept urmare a fost inclus in formula a numeroase creme de zi sau de noapte, capsule anti-aging, seruri si masti.

Tip produs: Crema pentru ingrijirea fetei, gatului si decolteului, pe baza de extract de caviar, cu rol antirid

Dedicata: persoanelor incepand cu varsta de 40 ani.

Tip ten: Toate tipurile de ten, matur

Se aplica pe: fata, gat, decolteu

Efecte: hidratare profunda, antirid, energie

DISCLAIMER: Informațiile despre terapiile complementare, plantele medicinale sau remediile naturale, care pot veni în ajutorul bolnavului, nu exclud sau nu înlocuiesc tratamentele medicale, ci le completează. Parfumerie Sangado nu este responsabilă pentru aplicarea defectuoasa sau nereușită a vreunui tratament. Informațiile de pe site și materialele aferente sunt folosite "așa cum sunt" fără garanții de nici un fel. Parfumerie Sangado nu furnizează sfaturi medicale similare celor pe care le puteți primi de la medicii care efectueaza consultația și care vin în contact cu realitatea cazurilor dvs. Parfumerie Sangado nu își propune să înlocuiască consultul medical de specialitate, informația prezentată are un caracter informativ.Facebook RECENZII ( )

30 alte produse în aceeași categorie: