REMEDII NATURISTE

Mai multe păreri Facebook>>Cele mai cumpărate

CREMA CU SEU DE CERB 100 ml - Vitawohl

6617

Calmează pielea inflamată, ameliorează senzațiile neplăcute de arsură pe tălpi dureroase, calusuri, și picioarele stresate.
Folosit preventiv, oferă protecție și siguranță. cu remedii naturale valoroase.

More details

Close

12,99 lei tax incl.

-40%

21,65 lei tax incl.
Informații


Unguentul natural cu seu de cerb calmează pielea inflamată, crește netezimea dermei și protejează de iritare, înmoaie pielea aspră, de ajutor în crăpături, bătături, puncte de fricțiune. 
Pentru îngrijirea și vindecarea leziunilor cutanate în viața de zi cu zi și de uz casnic. Pentru pielea foarte crăpată și dură, picioare, coate, contuzii, inflamații.Disclaimer: 


Informatiile despre terapiile complementare, plantele medicinale sau remediile naturale, care pot veni in ajutorul bolnavului, nu exclud sau nu inlocuiesc tratamentele medicale, ci le completeaza. Parfumerie Sangado nu este responsabila pentru aplicarea defectuoasa sau nereusita a vreunui tratament. Informatiile de pe site si materialele aferente sunt folosite "asa cum sunt" fara garantii de nici un fel. 

Parfumerie Sangado nu furnizeaza sfaturi medicale similare celor pe care le puteti primi de la medicii care efectueaza consultatia si care vin in contact cu realitatea cazurilor dvs. 

Parfumerie Sangado nu isi propune sa inlocuiasca consultul medical de specialitate, informatia prezentata are un caracter informativ.

Facebook RECENZII ( )

30 alte produse în aceeași categorie: