REMEDII NATURISTE

Mai multe păreri Facebook>>Cele mai cumpărate

BALSAM HIDRATANT PENTRU PICIOARE 100ml - Vitawohl

6616

Îndepărtează celulele moarte calmeaza și oferă o senzație plăcută pe piele.

Cu uree și lanolină prietenoase cu pielea, hrănitoare și protectoare, hidratante, absorbite rapid cu lanolină și 7% uree. (continua mai jos)

More details

Close

12,99 lei tax incl.

-40%

21,65 lei tax incl.
Informații

UREEA, este remediul principal pentru ingrijirea pielii, are proprietati anti-microbiene si anti-micotice extraordinare care asigura vindecarea rapida a pielii uscate si crapate si a mancarimilor.
Ureea se gaseste in mod natural in stratul superficial al pielii (epiderm) si joaca un rol vital in mentinerea hidratatrii si supletii pielii.
LANOLINA este un produs 100% natural, care nu produce efecte negative asupra pielii.
Aceasta are o multime de beneficii pentru ingrijirea pielii uscate si deshidratate,are in compozitia sa: ceride, steride, acizi grasi.
Este foarte bine tolerata de orice tip de piele, hidratand-o si catifeland-o in profunzime.
Ofera picioarelor ingrijire si protectie pentru intreaga zi,piele intens hidratata.

Disclaimer: 

Informatiile despre terapiile complementare, plantele medicinale sau remediile naturale, care pot veni in ajutorul bolnavului, nu exclud sau nu inlocuiesc tratamentele medicale, ci le completeaza. Parfumerie Sangado nu este responsabila pentru aplicarea defectuoasa sau nereusita a vreunui tratament. Informatiile de pe site si materialele aferente sunt folosite "asa cum sunt" fara garantii de nici un fel. 

Parfumerie Sangado nu furnizeaza sfaturi medicale similare celor pe care le puteti primi de la medicii care efectueaza consultatia si care vin in contact cu realitatea cazurilor dvs. 

Parfumerie Sangado nu isi propune sa inlocuiasca consultul medical de specialitate, informatia prezentata are un caracter informativ.

Facebook RECENZII ( )

30 alte produse în aceeași categorie: