REMEDII NATURISTE

Mai multe păreri Facebook>>Cele mai cumpărate

BALSAM PE BAZA DE PLANTE ALPINE pentru picioare 200ml

7202

Traditia germana imbinata cu inovatia ultimelor cercetari, cu frunze de viță de vie roșii și castane de cal Plantele alpine.(continua mai jos)

More details

Close

24,99 lei tax incl.

-40%

41,65 lei tax incl.
Informații

Frunzele viței roșii si castanul de cal conțin substanțe nutritive care ajută la îngrijirea picioarelor obosite, stresate și pentru a le menține sănătoase.

Folosit in mentinerea Arterelor perfecte și vaselor  sanguine s-a dovedit a fi foarte bun.

Castanul de cal este o plantă a cărei semințe, coajă, floare și frunze sunt folosite si in industria farmaceutica.

Ideal pentru întregul corp, tineri sau batrani - masaj - sport și masaj reflex.

Prezentat într-un tub in cutie de carton.

DISCLAIMER: Informațiile despre terapiile complementare, plantele medicinale sau remediile naturale, care pot veni în ajutorul bolnavului, nu exclud sau nu înlocuiesc tratamentele medicale, ci le completează. Parfumerie Sangado nu este responsabilă pentru aplicarea defectuoasa sau nereușită a vreunui tratament. Informațiile de pe site și materialele aferente sunt folosite "așa cum sunt" fără garanții de nici un fel. Parfumerie Sangado nu furnizează sfaturi medicale similare celor pe care le puteți primi de la medicii care efectueaza consultația și care vin în contact cu realitatea cazurilor dvs. Parfumerie Sangado nu își propune să înlocuiască consultul medical de specialitate, informația prezentată are un caracter informativ.

Facebook RECENZII ( )

30 alte produse în aceeași categorie: