REMEDII NATURISTE

Mai multe păreri Facebook>>Cele mai cumpărate

SPRAY REGENERANT CU EXTRACT DE MELC 100 ML

7123

FORMULA INOVATIVA GERMANA, CALITATE SUPERIOARA!

Spray-ul  cu extract de Melc armonizează și hrănește pielea, hidratează optim și reglează procesele de apărare, făcând-o mai fermă și flexibilă în același timp.
Extractul din secreția de melc, polyhelixanul prezintă o acțiune complexă asupra epidermei umane.
(Continua mai jos)

More details

Close

20,99 lei tax incl.

-40%

34,98 lei tax incl.
Informații

Protejează și promovează funcția naturală a pielii, este excelent adecvată pentru pielea uscată și stresată datorită proprietăților sale diverse, mucusul de melci cu proprietățile sale regeneratoare asigură conservarea elasticității pielii.
Atenție! Acest produs nu este un medicament!
Exclusiv pentru utilizare externă.
Evitaţi contactul cu ochii, răni deschise și mucoase.
Nu este recomandată utilizarea pentru sugari și copii sub 12 ani.

100 ml

DISCLAIMER: Informațiile despre terapiile complementare, plantele medicinale sau remediile naturale, care pot veni în ajutorul bolnavului, nu exclud sau nu înlocuiesc tratamentele medicale, ci le completează. Parfumerie Sangado nu este responsabilă pentru aplicarea defectuoasa sau nereușită a vreunui tratament. Informațiile de pe site și materialele aferente sunt folosite "așa cum sunt" fără garanții de nici un fel. Parfumerie Sangado nu furnizează sfaturi medicale similare celor pe care le puteți primi de la medicii care efectueaza consultația și care vin în contact cu realitatea cazurilor dvs. Parfumerie Sangado nu își propune să înlocuiască consultul medical de specialitate, informația prezentată are un caracter informativ.

Facebook RECENZII ( )

30 alte produse în aceeași categorie: