REMEDII NATURISTE

Mai multe păreri Facebook>>Cele mai cumpărate

CREMA EMOLIENTA CU ALOE VERA PENTRU FATA SI CORP 100 ml (ambalaj premium - tub in cutie)

3166

FORMULA INOVATIVA GERMANA, CALITATE SUPERIOARA!


Gelul obținut din frunzele de Aloe Vera oferă pielii hidratarea necesară, se absoarbe rapid și este non-gras.(Continua mai jos)

More details

Close

16,29 lei tax incl.

-40%

27,15 lei tax incl.
Informații

Acționează pentru îngrijirea pielii deshidratate, uscate, descuamate, îngrijirea pielii mature, devitalizate, ameliorarea problemelor cutanate, inclusiv eczeme, psoriazis, acnee, herpes, calmarea pielii sensibile, calmarea arsurilor ușoare, accelerarea vindecării cutanate, inclusiv după arsuri accelerarea cicatrizării. Aloe Vera este un adevărat panaceu pentru piele, bogat în vitamine, oligo-elemente, enzime şi acizi, 100% natural: vitaminele A, complexul B, C,peste 20 de minerale, printre care: calciu, fosfor, potasiu, fier, zinc, magneziu, enzime şi substanțe analgezice, cicatrizante, calmante, polizaharide, glicoproteine, fenilalanină, peste 15 aminoacizi din care mare parte sunt aminoacizi esenţiali. Ideal pentru îngrijirea zilnică. 
Termen de valabilitate: 12 luni de la deschidere. Se aplică  pe pielea curată, prin mișcări lejere de masaj.


Atenție! Acest produs nu este un medicament! Exclusiv pentru utilizare externă. Evitaţi contactul cu ochii, răni deschise și mucoase. Nu este recomandată utilizarea pentru sugari și copii sub 10 ani.

250 ml

DISCLAIMER: Informațiile despre terapiile complementare, plantele medicinale sau remediile naturale, care pot veni în ajutorul bolnavului, nu exclud sau nu înlocuiesc tratamentele medicale, ci le completează. Parfumerie Sangado nu este responsabilă pentru aplicarea defectuoasa sau nereușită a vreunui tratament. Informațiile de pe site și materialele aferente sunt folosite "așa cum sunt" fără garanții de nici un fel. Parfumerie Sangado nu furnizează sfaturi medicale similare celor pe care le puteți primi de la medicii care efectueaza consultația și care vin în contact cu realitatea cazurilor dvs. Parfumerie Sangado nu își propune să înlocuiască consultul medical de specialitate, informația prezentată are un caracter informativ.

Facebook RECENZII ( )

30 alte produse în aceeași categorie: