REMEDII NATURISTE

Mai multe păreri Facebook>>Cele mai cumpărate

GEL-BALSAM DE PICIOARE IMBUNATATIREA CIRCULATIEI CU VITA-DE- VIE 250 ml

6452

FORMULĂ TRADIŢIONALĂ GERMANĂ, CALITATE SUPERIOARĂ

Acest balsam este indicat pentru îmbunătățirea circulației periferice, ajutând la relaxarea și calmarea picioarelor obosite.
Are un efect tonic pentru picioarele obosite, calmand

durerile musculare si senzatia de “picioare grele”. (Continua mai jos)

More details

Close

11,99 lei tax incl.

-40%

19,98 lei tax incl.
Informații

Are un puternic efect antiinflamator, fiind eficient în: calmarea durerilor provocate de varice, vindecă rănile mici și crăpăturile picioarelor, reglează transpirația și umiditatea pielii, previne apariția și dezvoltarea micozelor. Textura foarte lejeră face sa intre foarte bine în piele, iar datorită extractului de viță de vie este foarte eficient.
Vița de vie a fost obiectul numeroaselor studii clinice, care au ajuns la aceeasi concluzie: protejează vasele de sânge. Vița de vie rosie crește rezistența vaselor si îmbunătățește circulația sangvină.
Pentru rezultate optime, se aplică după baie, când pielea este relaxată și are capacitate de absorbție maximă.
Se masează zonele indicate cu o cantitate de cremă potrivită, până la absorbție.

Se utilizează ori de câte ori este nevoie, sau de două ori pe zi pe zonele indicate, prin masarea ușoară cu o cantitate potrivită.
Masati picioarele intotdeauna de la talpi 
si glezne spre coapse.

Atenție!
Acest produs nu este un medicament!
Exclusiv pentru utilizare externă.
Evitaţi contactul cu ochii, răni deschise și mucoase. Nu este recomandată utilizarea pentru sugari și copii sub 10 ani. 
250 ml 


DISCLAIMER: Informațiile despre terapiile complementare, plantele medicinale sau remediile naturale, care pot veni în ajutorul bolnavului, nu exclud sau nu înlocuiesc tratamentele medicale, ci le completează. Parfumerie Sangado nu este responsabilă pentru aplicarea defectuoasa sau nereușită a vreunui tratament. Informațiile de pe site și materialele aferente sunt folosite "așa cum sunt" fără garanții de nici un fel. Parfumerie Sangado nu furnizează sfaturi medicale similare celor pe care le puteți primi de la medicii care efectueaza consultația și care vin în contact cu realitatea cazurilor dvs. Parfumerie Sangado nu își propune să înlocuiască consultul medical de specialitate, informația prezentată are un caracter informativ.

Facebook RECENZII ( )

30 alte produse în aceeași categorie: