REMEDII NATURISTE

Mai multe păreri Facebook>>Cele mai cumpărate

BALSAM REVITALIZANT SI ANTIREUMATIC "PUTEREA CALULUI" CU 10 PLANTE 250 ml

6871

FORMULĂ TRADIŢIONALĂ GERMANĂ, CALITATE SUPERIOARĂ

Continand o formula traditionala germana, Balsamul revitalizant si antireumatic "Puterea calului" cu 10 plante de la Stolz Germania este de calitate superioara și conține in plus cu o combinatie speciala de  10 plante pretioase. Are un efect imediat de revigorare. 
(Continua mai jos)

More details

Close

14,99 lei tax incl.

-40%

24,98 lei tax incl.
Informații

Prin ingredientele sale active din plante, acest balsam este recomandat pentru efectele sale benefice in special dupa efort fizic crescut sau exercitiu fizic.

Calmeaza instant durerile reumatice, musculare si articulare, ajutand la diminuarea artritei si crescand mobilitatea articulatiilor. In plus, Balsam antireumatic "Puterea calului" cu 10 plante regleaza circulatia periferica, fiind benefic pentru durerile de spate si picioare. Datorită varietății mari de plante ce o conține, are efect puternic și ameliorează în timp scurt durerile. Cele 10 plante medicinale din compozitie dupa o utilizare regulată, hidratează și revitalizează pielea lăsând o aromă plăcută. Produsul nu a fost testat pe animale.

Aplicați balsamul de două ori zilnic , pe pielea curată, prin mișcări ușoare de masaj.

Atenție! Acest produs nu este un medicament! Exclusiv pentru utilizare externă. Evitaţi contactul cu ochii, răni deschise și mucoase. Nu este recomandată utilizarea pentru sugari și copii sub 10 ani. 

DISCLAIMER: Informațiile despre terapiile complementare, plantele medicinale sau remediile naturale, care pot veni în ajutorul bolnavului, nu exclud sau nu înlocuiesc tratamentele medicale, ci le completează. Parfumerie Sangado nu este responsabilă pentru aplicarea defectuoasa sau nereușită a vreunui tratament. Informațiile de pe site și materialele aferente sunt folosite "așa cum sunt" fără garanții de nici un fel. Parfumerie Sangado nu furnizează sfaturi medicale similare celor pe care le puteți primi de la medicii care efectueaza consultația și care vin în contact cu realitatea cazurilor dvs. Parfumerie Sangado nu își propune să înlocuiască consultul medical de specialitate, informația prezentată are un caracter informativ. 

Facebook RECENZII ( )

30 alte produse în aceeași categorie: