REMEDII NATURISTE

Mai multe păreri Facebook>>Cele mai cumpărate

CREMA PENTRU ARTICULATII CU GLUCOZAMINA 250 ML

5353

FORMULĂ INOVATIVA GERMANĂ, CALITATE SUPERIOARĂ

Ingredientele active ale cremei pentru articulații sunt: fosfat glucozamină, glicerol, extract de eucalipt, ulei de brad siberian, camfor.
Nu conține parabeni.
(Continua mai jos)

More details

Close

42,99 lei tax incl.

-40%

71,65 lei tax incl.
Informații

Acțiune:  Glucozamina este un precursor important în sinteza glicoproteinelor, glicozaminoglicanilor și glicolipidelor.
De asemenea, acționează ca blocuri fundamentale de construcție ale proteoglicanilor - molecule mari ale cartilajului, dându-i o elasticitate ridicata.
Toate sunt necesare pentru intreținerea de țesut articular sănătos.
Glucozamina este rapid absorbită prin piele, ceea ce o face un ingredient ideal activ de formarea de colagen si tesut conjunctiv în articulații, în timp ce reduce durerea. Stimulează producția de lichid sinovial fluid în capsula articulară (ungere), asigură deplasarea lină a articulațiilor, în timp ce totodată servește ca material de intretinere a țesutului cartilajului.
Datorită  uleiurilor valoroase esențiale de eucalypt, de brad siberian și camfor, crema-balsam are un efect calmant penetrant profund și este potrivită pentru durerile articulare si cele provocate de artroza la genunchi precum si îngrijirea de zi cu zi, pentru durere în diferite părți ale corpului: spate, gât, coate, umeri, genunchi, avand efect antiinflamator și antiseptic.

Recomandare: pentru un efect rapid și de durată cel mai bine este a se folosi crema de cel puțin două ori pe zi pe zonele cu probleme, prin masare ușoară până la absorbție.

250 ml

Atenție!
Acest produs nu este un medicament!
Exclusiv pentru utilizare externă!
Evitați contactul cu ochii, răni deschise și mucoase.
Nu este recomandată pentru sugari și copii sub 10 ani.

DISCLAIMER: Informațiile despre terapiile complementare, plantele medicinale sau remediile naturale, care pot veni în ajutorul bolnavului, nu exclud sau nu înlocuiesc tratamentele medicale, ci le completează. Parfumerie Sangado nu este responsabilă pentru aplicarea defectuoasa sau nereușită a vreunui tratament. Informațiile de pe site și materialele aferente sunt folosite "așa cum sunt" fără garanții de nici un fel. Parfumerie Sangado nu furnizează sfaturi medicale similare celor pe care le puteți primi de la medicii care efectueaza consultația și care vin în contact cu realitatea cazurilor dvs. Parfumerie Sangado nu își propune să înlocuiască consultul medical de specialitate, informația prezentată are un caracter informativ.

Facebook RECENZII ( )

30 alte produse în aceeași categorie: