REMEDII NATURISTE

Mai multe păreri Facebook>>Cele mai cumpărate

CREMA ANTIREUMATICA CU “GHEARA DRACULUI” 500 ml

6492

FORMULĂ TRADIŢIONALĂ GERMANĂ, CALITATE SUPERIOARĂ

Ingrediente active: extract de gheara diavolului, glicerină. Extractul valoros din radacinile de Gheara Dracului din Africa de Sud, Savannah, cu componentele sale naturale acționează în timpul stresului fizic asupra pielii și mușchilor având efect calmant și relaxant. (Continua mai jos)

More details

Atenție: ultimele bucăți în stoc!

Close

25,19 lei tax incl.

-40%

41,98 lei tax incl.
Informații

Acțiune: extractul de gheara diavolului conține numeroase componente biologic active - glicozide și steroli. Cel mai valoros dintre acestea este harpagozid - cu puternice proprietăți anti-inflamatorii și de alinare a durerii. Studiile au arătat ca harpagozidul inhibă enzima responsabilă de inflamație a țesutului cartilaginos. Ca urmare, reduce durerea și umflarea articulațiilor inflamate, facilitează mobilitatea acestora. Crema-balsam este potrivită pentru utilizarea pe termen lung, în special în afecțiunile cronice cum ar fi artrita, reumatismul și altele asemenea. Glicerina are efect de hidratare si emoliere.

Recomandare: pentru un efect rapid și de durată cel mai bine este de a folosi crema de cel puțin două ori pe zi pe zonele cu probleme, prin masare ușoară până la absorbție.
500 ml

Atenție! Acest produs nu este un medicament! Exclusiv pentru utilizare externă! Evitați contactul cu ochii, răni deschise și mucoase. Nu este recomandată pentru sugari și copii sub 10 ani. 


DISCLAIMER: Informațiile despre terapiile complementare, plantele medicinale sau remediile naturale, care pot veni în ajutorul bolnavului, nu exclud sau nu înlocuiesc tratamentele medicale, ci le completează. Parfumerie Sangado nu este responsabilă pentru aplicarea defectuoasa sau nereușită a vreunui tratament. Informațiile de pe site și materialele aferente sunt folosite "așa cum sunt" fără garanții de nici un fel. Parfumerie Sangado nu furnizează sfaturi medicale similare celor pe care le puteți primi de la medicii care efectueaza consultația și care vin în contact cu realitatea cazurilor dvs. Parfumerie Sangado nu își propune să înlocuiască consultul medical de specialitate, informația prezentată are un caracter informativ.

Facebook RECENZII ( )

30 alte produse în aceeași categorie: