MAKE-UP

Mai multe păreri Facebook>>Cele mai cumpărate

Reducere Paleta romantic- ASTRA BLUSH Mărește

Paleta romantic- ASTRA BLUSH

astra1142-1

Contour-Blush-Highlight (8gr)
Trei palete care spun despre romantism și feminitate.
Un complex armonios de textura care promite să sculpteze, să lumineze și să învețe fața în câteva gesturi.

CONTUR, BRUSH, HIGHLIGHT!
(Continua mai jos).

More details

Close

30,51 lei tax incl.

-48%

58,68 lei tax incl.
Informații

Un complex armonios de textura
Fiecare paletă conține două pulberi de contur pentru a defini liniile feței care se joacă cu lumină-întuneric, o hiperpigmentată iluminantă pentru a da strălucirea luminii lunii și o foarte roșie care glisează pe pomeți ca petalele unei flori cu nuanțe roz, mov.

Testat dermatologic.

 

PEACH ROMANCE
Dulce și proaspăta ca o piersicuta.
Nu contează că tenul este mai mult sau mai puțin clar, nuanțele piersicii dau o strălucire caldă și luminoasă pentru fiecare tip de ten. Această paletă este cel mai bun accesoriu pe care o femeie îl poate purta pentru a revigora, ilumina și îmbunătăți caracteristicile.

MAUVE ROMANCE
Un aspect extrem de sofisticat și contemporan.
Un voal de roșu de zmeură pe obraji, pietre sculptate de tonuri reci și reflecții de șampanie. Textura matasoasă și delicata cuprinde fiecare curbă a feței și asigură o acoperire modulară.

PINK ROMANCE
Romantic, amuzant și etern șic.
Roz este protagonistul acestei palete care trezește și accentuează strălucirea naturală a pielii. Pulberile conturante, în sinergie cu iluminatul roșu, dau adâncime și delicatețe feței pentru o privire senina.

3 palete
Alege : roz, piersic sau mauve

DESPRE ASTRA MAKE-UP 
Astra Make-Up a fost înființată în 1988 în Todi, din visul farmacistului Giuliano Settimi de a-și infiinta propriul brand de produse cosmetice. Datorita viziunii antreprenoriale a fiului său, Simone Settimi, actualul director general, și pasiunea soției sale, Lucia Menghella, director executiv, firma se dezvoltă și se dezvoltă pe firul de experiență și pasiune, combinând creativitatea, inovația și iubirea tuturor italienilor de produse cosmetice Astra Make-Up este un lux de zi cu zi accesibil tuturor, unde calitatea, experiența și pasiunea echipei se traduc într-o istorie italiană de inovare cosmetică continuă. 
Culorile, texturile și formulele care înțeleg dinamismul tendințelor momentului și imaginea in esenta în cazul frumuseții fiecărei femei sunt la baza mărcii care îi invită pe consumatori să se simtă siguri, unici, liberi. 

Verificarea calității și laboratoarele calificate care sunt încredințate, asigură în mod constant cosmetice de înaltă calitate, în conformitate cu Regulamentul european CE 1223/2009.

Compania este certificată cu standardul ISO 9001: 2015 și ISO 22716: 2007 asigurând piața de nivel înalt a produselor cosmetice de protecție a sănătății umane. 

Astra Make-Up sustine unicitatea, întotdeauna! 
Pentru a permite consumatorului să pună în prim-plan, a fi expresiv și natural, dar și curajos, eliberat și provocator.

Facebook RECENZII ( )

30 alte produse în aceeași categorie: