MAKE-UP PREMIUM ASTRA

Mai multe păreri Facebook>>Cele mai cumpărate

Reducere TRATAMENT NAIL EXPERT BASE 3 in 1- ASTRALac de unghii (12ml) Mărește

TRATAMENT NAIL EXPERT BASE 3 in 1- ASTRA Lac de unghii (12ml)

astra902

PREMIUM ITALIAN MAKE-UP!
CURĂȚIREA ȘI PERFECȚIUNEA
Finisaj transparent și textura cremoasă.
Reduce imperfecțiunile și netezile datorită unei pulberi speciale, care echilibrează suprafața unghiilor, făcându-le extraordinar de netede. (Continua mai jos)

More details

Atenție: ultimele bucăți în stoc!

Close

15,62 lei tax incl.

-60%

39,06 lei tax incl.
Informații

Are proprietăți de întărire datorită prezenței vitaminei C și a keratinei, care favorizează sinteza colagenului, conferind, în același timp, flexibilitate și rezistență.
5FREE FORMULA 5 Formula liberă, fără substanțe agresive ca formaldehidă, toluen, DBP, camfor și formaldehidă.

MADE ITALY- 12MLDESPRE ASTRA MAKE-UP

Astra Make-Up a fost înființată în 1988 în Todi, din visul farmacistului Giuliano Settimi de a-și infiinta propriul brand de produse cosmetice. Datorita viziunii antreprenoriale a fiului său, Simone Settimi, actualul director general, și pasiunea soției sale, Lucia Menghella, director executiv, firma se dezvoltă și se dezvoltă pe firul de experiență și pasiune, combinând creativitatea, inovația și iubirea tuturor italienilor de produse cosmetice Astra Make-Up este un lux de zi cu zi accesibil tuturor, unde calitatea, experiența și pasiunea echipei se traduc într-o istorie italiană de inovare cosmetică continuă.
Culorile, texturile și formulele care înțeleg dinamismul tendințelor momentului și imaginea in esenta în cazul frumuseții fiecărei femei sunt la baza mărcii care îi invită pe consumatori să se simtă siguri, unici, liberi.

Verificarea calității și laboratoarele calificate care sunt încredințate, asigură în mod constant cosmetice de înaltă calitate, în conformitate cu Regulamentul european CE 1223/2009.

Compania este certificată cu standardul ISO 9001: 2015 și ISO 22716: 2007 asigurând piața de nivel înalt a produselor cosmetice de protecție a sănătății umane.

Astra Make-Up sustine unicitatea, întotdeauna!

Pentru a permite consumatorului să pună în prim-plan, a fi expresiv și natural, dar și curajos, eliberat și provocator.

Facebook RECENZII ( )

30 alte produse în aceeași categorie: