MAKE-UP PREMIUM ASTRA

Mai multe păreri Facebook>>Cele mai cumpărate

Reducere TRATAMENT GENIUS 3IN 1- ASTRALac de unghii (12ml) Mărește

TRATAMENT GENIUS 3IN 1- ASTRA Lac de unghii (12ml)

astra901

PREMIUM ITALIAN MAKE-UP!
Hidratare - Alimentare - Stimulare creșterii unghiilor
Tratament de întărire a unghiilor cu finisaj transparent și lucios. Hidratează și hrănește datorita uleiului de argan și vitaminei E.
(Continua mai jos)

More details

Acest produs nu mai este în stoc, ne cerem scuze

15,62 lei tax incl.

-60%

39,06 lei tax incl.
Informații

Nail Genius Base 3 in 1 stimulează regenerarea datorită prezenței extractului zada europeana (un gen de conifere din familia Pinaceae care își pierde frunzele iarna-frunze decidue)și a frunzelor de ceai verde.
5-formula liberă, fără substanțe agresive ca formaldehidă, toluen, DBP, camfor și formaldehidă.

MADE ITALY- 12MLDESPRE ASTRA MAKE-UP

Astra Make-Up a fost înființată în 1988 în Todi, din visul farmacistului Giuliano Settimi de a-și infiinta propriul brand de produse cosmetice. Datorita viziunii antreprenoriale a fiului său, Simone Settimi, actualul director general, și pasiunea soției sale, Lucia Menghella, director executiv, firma se dezvoltă și se dezvoltă pe firul de experiență și pasiune, combinând creativitatea, inovația și iubirea tuturor italienilor de produse cosmetice Astra Make-Up este un lux de zi cu zi accesibil tuturor, unde calitatea, experiența și pasiunea echipei se traduc într-o istorie italiană de inovare cosmetică continuă.
Culorile, texturile și formulele care înțeleg dinamismul tendințelor momentului și imaginea in esenta în cazul frumuseții fiecărei femei sunt la baza mărcii care îi invită pe consumatori să se simtă siguri, unici, liberi.

Verificarea calității și laboratoarele calificate care sunt încredințate, asigură în mod constant cosmetice de înaltă calitate, în conformitate cu Regulamentul european CE 1223/2009.

Compania este certificată cu standardul ISO 9001: 2015 și ISO 22716: 2007 asigurând piața de nivel înalt a produselor cosmetice de protecție a sănătății umane.

Astra Make-Up sustine unicitatea, întotdeauna!

Pentru a permite consumatorului să pună în prim-plan, a fi expresiv și natural, dar și curajos, eliberat și provocator.

Facebook RECENZII ( )

30 alte produse în aceeași categorie: