MAKE-UP PREMIUM ASTRA

Mai multe păreri Facebook>>Cele mai cumpărate

Reducere CORECTOR-CREMA CORECTOR (4,5g)- ASTRA Mărește

CORECTOR-CREMA CORECTOR (4,5g)- ASTRA

PREMIUM ITALIAN MAKE-UP!
Corector cremos potrivit pentru orice tip de piele.
Acoperă și corectează imperfecțiunile, pentru un efect natural și uniform.(Continua mai jos)

More details

Close

18,99 lei tax incl.

-35%

29,22 lei tax incl.
Informații

CEL MAI BUN ALIAT!
Pentru a ascunde imperfecțiunile și pentru a spori frumusețea Pielea sănătoasă și frumoasă reprezintă cheia pentru încrederea în sine. Corectorul este unul dintre cele mai importante produse cosmetice nelipsit din trusa de make-up. Îngrijirea și îngrijirea Textura este îmbogățită cu ulei de măsline, migdale și jojoba; hrănește și hidratează pielea delicată a regiunii sub ochi.
PRET-A-PORTER BEAUTY
Corectorul este un ajutorul practic care ține mereu cu tine.
Descoperă nuanta pentru tenul tău!
Testat dermatologic!
astra303

MADE ITALY- 4.5GR


DESPRE ASTRA MAKE-UP
Astra Make-Up a fost înființată în 1988 în Todi, din visul farmacistului Giuliano Settimi de a-și infiinta propriul brand de produse cosmetice. Datorita viziunii antreprenoriale a fiului său, Simone Settimi, actualul director general, și pasiunea soției sale, Lucia Menghella, director executiv, firma se dezvoltă și se dezvoltă pe firul de experiență și pasiune, combinând creativitatea, inovația și iubirea tuturor italienilor de produse cosmetice Astra Make-Up este un lux de zi cu zi accesibil tuturor, unde calitatea, experiența și pasiunea echipei se traduc într-o istorie italiană de inovare cosmetică continuă.
Culorile, texturile și formulele care înțeleg dinamismul tendințelor momentului și imaginea in esenta în cazul frumuseții fiecărei femei sunt la baza mărcii care îi invită pe consumatori să se simtă siguri, unici, liberi.

Verificarea calității și laboratoarele calificate care sunt încredințate, asigură în mod constant cosmetice de înaltă calitate, în conformitate cu Regulamentul european CE 1223/2009.

Compania este certificată cu standardul ISO 9001: 2015 și ISO 22716: 2007 asigurând piața de nivel înalt a produselor cosmetice de protecție a sănătății umane.

Astra Make-Up sustine unicitatea, întotdeauna!

Pentru a permite consumatorului să pună în prim-plan, a fi expresiv și natural, dar și curajos, eliberat și provocator.

Facebook RECENZII ( )

30 alte produse în aceeași categorie: