MAKE-UP PREMIUM ASTRA

Mai multe păreri Facebook>>Cele mai cumpărate

Reducere BALSAM DE BUZE SPF 15 Îngrijire și stralucire (5g)- ASTRA Mărește

BALSAM DE BUZE SPF 15 Îngrijire și stralucire (5g)- ASTRA

PREMIUM ITALIAN MAKE-UP!
Balsam indispensabil pentru îngrijirea și frumusețea buzelor.
Formula ușoară și cremoasă, care conține un derivat din acizi de fructe. Îngrijire și frumusețe pentru buzele tale.
(Continua mai jos)

More details

Close

18,52 lei tax incl.

-56%

42,09 lei tax incl.
Informații


VOLUMIZARE ACȚIUNE
Volumizarea buzelor datorită prezenței ingredientelor active cu o bază de rădăcină de ghimbir și paprika.
Îmbogățit cu ingrediente cu tonuri emoliente, nutritive, hidratante și liniștitoare: unt de shea / ulei de migdale dulci / ulei de jojoba.

Oferă energie și vigoare pentru a înmuia buzele și pentru a le restabili într-o vitalitate naturală.
Lip Color Balm are o formula ușoară și cremoasă, testată dermatologic, cu SPF 15 pentru a proteja buzele de efectele pe termen lung ale expunerii la soare.
Transparent, strălucitor și minunat!
Disponibil în variante diferite: Îngrijire și hidratare a buzelor pentru, o referință complet transparentă, dar lucioasă și luminată; Lip Color Balm, nuanțe diferite, delicate și la modă.
Testat dermatologic!
astra250

MADE ITALY- 5GR


DESPRE ASTRA MAKE-UP
Astra Make-Up a fost înființată în 1988 în Todi, din visul farmacistului Giuliano Settimi de a-și infiinta propriul brand de produse cosmetice. Datorita viziunii antreprenoriale a fiului său, Simone Settimi, actualul director general, și pasiunea soției sale, Lucia Menghella, director executiv, firma se dezvoltă și se dezvoltă pe firul de experiență și pasiune, combinând creativitatea, inovația și iubirea tuturor italienilor de produse cosmetice Astra Make-Up este un lux de zi cu zi accesibil tuturor, unde calitatea, experiența și pasiunea echipei se traduc într-o istorie italiană de inovare cosmetică continuă.
Culorile, texturile și formulele care înțeleg dinamismul tendințelor momentului și imaginea in esenta în cazul frumuseții fiecărei femei sunt la baza mărcii care îi invită pe consumatori să se simtă siguri, unici, liberi.

Verificarea calității și laboratoarele calificate care sunt încredințate, asigură în mod constant cosmetice de înaltă calitate, în conformitate cu Regulamentul european CE 1223/2009.
Compania este certificată cu standardul ISO 9001: 2015 și ISO 22716: 2007 asigurând piața de nivel înalt a produselor cosmetice de protecție a sănătății umane.

Astra Make-Up sustine unicitatea, întotdeauna!
Pentru a permite consumatorului să pună în prim-plan, a fi expresiv și natural, dar și curajos, eliberat și provocator.

Facebook RECENZII ( )

30 alte produse în aceeași categorie: