MAKE-UP PREMIUM ASTRA

Mai multe păreri Facebook>>Cele mai cumpărate

Reducere RUJ 2 IN 1 LICHID ULTIMATE Longevitate pe bază de lichid de durată (5ml) + strat superior de luciu (4,5ml)- ASTRA Mărește

RUJ 2 IN 1 LICHID ULTIMATE Longevitate pe bază de lichid de durată (5ml) + strat superior de luciu (4,5ml)- ASTRA

PREMIUM ITALIAN MAKE-UP!
În doi pasi efect de vinil ruj: ruj de lungă durată lichid și strat de luciu de top.
Hidratant, volumizant și ultra-pigmentat.
EFECTUL VINILULUI IN 2 PASI
Ruj lichid și Gloss de acoperire
(Continua mai jos)

More details

22,15 lei tax incl.

-55%

49,22 lei tax incl.
Informații

REZISTENT IN TIMP testat dermatologic!
Ultimate Liquid Lipstick este un ruj lichid de lungă durată .Luciu foarte lucios ca strat de acoperire, pentru un efect hidratant și volumizant. ULTRA-pigmentat Lipstick Ultimate Liquid este un ruj lichid ultra-pigmentat, cu finisaj mat, ca bază.
Nuanțe savuroase si apetisante pentru buzele tale!
De la Fleur de Peau la Soleil de Nuit, încercați-le pe toate!
În doi pasi efect de vinil ruj: rujul de lungă durată lichid, ultra-pigmentate și mat finisaj ca bază; transparentă, lucioasă de luciu ultra-lucioasă ca strat de acoperire, pentru un efect hidratant și volumizant.
Testat dermatologic!
astra211

MADE ITALY- 5ML+ 4.5ML

DESPRE ASTRA MAKE-UP
Astra Make-Up a fost înființată în 1988 în Todi, din visul farmacistului Giuliano Settimi de a-și infiinta propriul brand de produse cosmetice. Datorita viziunii antreprenoriale a fiului său, Simone Settimi, actualul director general, și pasiunea soției sale, Lucia Menghella, director executiv, firma se dezvoltă și se dezvoltă pe firul de experiență și pasiune, combinând creativitatea, inovația și iubirea tuturor italienilor de produse cosmetice Astra Make-Up este un lux de zi cu zi accesibil tuturor, unde calitatea, experiența și pasiunea echipei se traduc într-o istorie italiană de inovare cosmetică continuă.
Culorile, texturile și formulele care înțeleg dinamismul tendințelor momentului și imaginea in esenta în cazul frumuseții fiecărei femei sunt la baza mărcii care îi invită pe consumatori să se simtă siguri, unici, liberi.

Verificarea calității și laboratoarele calificate care sunt încredințate, asigură în mod constant cosmetice de înaltă calitate, în conformitate cu Regulamentul european CE 1223/2009.

Compania este certificată cu standardul ISO 9001: 2015 și ISO 22716: 2007 asigurând piața de nivel înalt a produselor cosmetice de protecție a sănătății umane.

Astra Make-Up sustine unicitatea, întotdeauna!
Pentru a permite consumatorului să pună în prim-plan, a fi expresiv și natural, dar și curajos, eliberat și provocator.

Facebook RECENZII ( )

30 alte produse în aceeași categorie: