MAKE-UP PREMIUM ASTRA

Mai multe păreri Facebook>>Cele mai cumpărate

Reducere MASCARA PENTRU INGROSAREA SPANCENELOR (7ml)Eyebrow Lover Mascara- ASTRA Mărește

MASCARA PENTRU INGROSAREA SPANCENELOR (7ml)Eyebrow Lover Mascara- ASTRA

PREMIUM ITALIAN MAKE-UP!
Iti doresti sprancene bine definite si perfect conturate?
Solutia ideala pentru machiajul sprancenelor.
Formula hidratanta si rezistenta de durata contine toate elementele necesare unor sprancene de revista.
(Continua mai jos)

More details

Close

25,39 lei tax incl.

-35%

39,06 lei tax incl.
Informații

Potrivit pentru sprâncenele rare și neregulate.
Peria pentru aplicare aluneca lin pe fiecare fir de par pentru a crea sprancene perfect definite, cu un look natural de invidiat.
Formula remarcabila ofera culoare si definire perfecta.
Mascara contine panthenol cu o actiune emolienta si protectoare.
Aplicarea Eyebrow Lover Mascara este simplă și precisă.
Blondă, satena sau bruneta?

Testat oftalmologic!
astra486

MADE ITALY- 7ML

DESPRE ASTRA MAKE-UP
Astra Make-Up a fost înființată în 1988 în Todi, din visul farmacistului Giuliano Settimi de a-și infiinta propriul brand de produse cosmetice. Datorita viziunii antreprenoriale a fiului său, Simone Settimi, actualul director general, și pasiunea soției sale, Lucia Menghella, director executiv, firma se dezvoltă și se dezvoltă pe firul de experiență și pasiune, combinând creativitatea, inovația și iubirea tuturor italienilor de produse cosmetice Astra Make-Up este un lux de zi cu zi accesibil tuturor, unde calitatea, experiența și pasiunea echipei se traduc într-o istorie italiană de inovare cosmetică continuă. Culorile, texturile și formulele care înțeleg dinamismul tendințelor momentului și imaginea in esenta în cazul frumuseții fiecărei femei sunt la baza mărcii care îi invită pe consumatori să se simtă siguri, unici, liberi.

Verificarea calității și laboratoarele calificate care sunt încredințate, asigură în mod constant cosmetice de înaltă calitate, în conformitate cu Regulamentul european CE 1223/2009.
Compania este certificată cu standardul ISO 9001: 2015 și ISO 22716: 2007 asigurând piața de nivel înalt a produselor cosmetice de protecție a sănătății umane.

Astra Make-Up sustine unicitatea, întotdeauna! Pentru a permite consumatorului să pună în prim-plan, a fi expresiv și natural, dar și curajos, eliberat și provocator.

Facebook RECENZII ( )

30 alte produse în aceeași categorie: