MAKE-UP PREMIUM ASTRA

Mai multe păreri Facebook>>Cele mai cumpărate

Reducere MASCARA INSTANT CURLS Curling Mascara (10ml)-ASTRA Mărește

MASCARA INSTANT CURLS Curling Mascara (10ml)-ASTRA

astra458

PREMIUM ITALIAN MAKE-UP!
Perie curbata - Ultra Curling Effect Nou!
Formula conține un complex activ nutritiv care ajută la creșterea și întărirea genelor, protejându-le pe tot parcursul zilei.
(Continua mai jos)

More details

Acest produs nu mai este în stoc, ne cerem scuze

Close

13,15 lei tax incl.

-55%

29,22 lei tax incl.
Informații

O curbură incredibilă, instantă și de lungă durată, intr-un ambalaj exclusivit si elegant.
Gene ridicate si curbate instantaneu datorită formulei matasoase și dozei ridicate de ceară pentru un volum magnific și un efect de curling. Complexul său de fixare și curbare a polimerilor, combinat cu aplicatorul arcuit, inspirat de curbura profesionala a genelor, aduce un efect de curbură incredibil, instant și de lungă durată asupra genelor.
Formula conține un complex activ nutritiv care ajută la creșterea și întărirea genelor, protejându-le pe tot parcursul zilei.
Testat oftalmologic! 

MADE ITALY- 10ML

DESPRE ASTRA MAKE-UP 
Astra Make-Up a fost înființată în 1988 în Todi, din visul farmacistului Giuliano Settimi de a-și infiinta propriul brand de produse cosmetice. Datorita viziunii antreprenoriale a fiului său, Simone Settimi, actualul director general, și pasiunea soției sale, Lucia Menghella, director executiv, firma se dezvoltă și se dezvoltă pe firul de experiență și pasiune, combinând creativitatea, inovația și iubirea tuturor italienilor de produse cosmetice Astra Make-Up este un lux de zi cu zi accesibil tuturor, unde calitatea, experiența și pasiunea echipei se traduc într-o istorie italiană de inovare cosmetică continuă.
Culorile, texturile și formulele care înțeleg dinamismul tendințelor momentului și imaginea in esenta în cazul frumuseții fiecărei femei sunt la baza mărcii care îi invită pe consumatori să se simtă siguri, unici, liberi. 

Verificarea calității și laboratoarele calificate care sunt încredințate, asigură în mod constant cosmetice de înaltă calitate, în conformitate cu Regulamentul european CE 1223/2009.
Compania este certificată cu standardul ISO 9001: 2015 și ISO 22716: 2007 asigurând piața de nivel înalt a produselor cosmetice de protecție a sănătății umane.
Astra Make-Up sustine unicitatea, întotdeauna! Pentru a permite consumatorului să pună în prim-plan, a fi expresiv și natural, dar și curajos, eliberat și provocator.

Facebook RECENZII ( )

30 alte produse în aceeași categorie: