MAKE-UP PREMIUM ASTRA

Mai multe păreri Facebook>>Cele mai cumpărate

Reducere MASCARA EXPLOZIE DE NEGRU ULTRA VOLUM Maxi brush + full black - Shocking volume effect (12 ml)- ASTRA Mărește

MASCARA EXPLOZIE DE NEGRU ULTRA VOLUM Maxi brush + full black - Shocking volume effect (12 ml)- ASTRA

astra440

PREMIUM ITALIAN MAKE-UP!
Textura bogată și cremoasă cuprinde genele pentru o lungime cu adevărat extremă.
Confera genelor lungime extrema si volum exploziv.
Mascara pentru volum si rezistenta foarte ridicata.
Versiunea Ultra Black, pentru gene foarte negre.
(Continua mai jos)

More details

Acest produs nu mai este în stoc, ne cerem scuze

Close

29,39 lei tax incl.

-35%

45,22 lei tax incl.
Informații

Aplicatorul în formă de con maxi ajunge ușor în colțurile ochiului, definește genele crescând volumul la fiecare trecere.
Pigmenții ultra-negri oferă o finisare neagră intensă.
Mascara maxi volum Perie Maxi + negru complet.
Genele sunt de un negru intens, pentru o privire fascinanta, datorita formulei sale imbogatite cu pigmenti minerali negri.
Dubleaza volumul genelor de la primele aplicari, datorita unui complex volumizator, asociere a cerurilor naturale si a gumei de silicon.
Peria sa pentru volum de inalta precizie permite un machiaj usor si rapid, fara sa incarce.
Rezistenta sa este ireprosabila: nu se sfarama si nu curge, datorita complexului sau de fixare, ce rezulta dintr-un agent ce formeaza un film protector si un ulei volatil.
Testat oftalmologic!

MADE ITALY- 12ML

DESPRE ASTRA MAKE-UP
Astra Make-Up a fost înființată în 1988 în Todi, din visul farmacistului Giuliano Settimi de a-și infiinta propriul brand de produse cosmetice. Datorita viziunii antreprenoriale a fiului său, Simone Settimi, actualul director general, și pasiunea soției sale, Lucia Menghella, director executiv, firma se dezvoltă și se dezvoltă pe firul de experiență și pasiune, combinând creativitatea, inovația și iubirea tuturor italienilor de produse cosmetice Astra Make-Up este un lux de zi cu zi accesibil tuturor, unde calitatea, experiența și pasiunea echipei se traduc într-o istorie italiană de inovare cosmetică continuă. Culorile, texturile și formulele care înțeleg dinamismul tendințelor momentului și imaginea in esenta în cazul frumuseții fiecărei femei sunt la baza mărcii care îi invită pe consumatori să se simtă siguri, unici, liberi.

Verificarea calității și laboratoarele calificate care sunt încredințate, asigură în mod constant cosmetice de înaltă calitate, în conformitate cu Regulamentul european CE 1223/2009.
Compania este certificată cu standardul ISO 9001: 2015 și ISO 22716: 2007 asigurând piața de nivel înalt a produselor cosmetice de protecție a sănătății umane. Astra Make-Up sustine unicitatea, întotdeauna! Pentru a permite consumatorului să pună în prim-plan, a fi expresiv și natural, dar și curajos, eliberat și provocator.

Facebook RECENZII ( )

30 alte produse în aceeași categorie: