MAKE-UP PREMIUM ASTRA

Mai multe păreri Facebook>>Cele mai cumpărate

Reducere MASCARA VOLUM SEXYMascara de volum (8ml)- ASTRA Mărește

MASCARA VOLUM SEXY Mascara de volum (8ml)- ASTRA

astra449

PREMIUM ITALIAN MAKE-UP!
Negru intens de lunga durata. Gene spectaculoase, super volumizate. Peria de "clepsidră" permite distribuirea uniforma a cantității ideale de produs pe fiecare geană facandu-le sa devina voluminoase si bine definite.(Continua mai jos)

More details

Atenție: ultimele bucăți în stoc!

Close

23,62 lei tax incl.

-60%

59,06 lei tax incl.
Informații

Separate una câte una, super-volumizate. Datorită activelor de origine naturală formula este bogată, foarte cremoasă și capabilă să creeze un efect de volum și de înaltă definire.Mareste volumul si densitatea acestora!
Datorita periutei speciale, machiajul va fi floare la ureche. Periuta este flexibila iar perii sunt dens asezati unul langa altul, astfel genele vor fi separate.
Mascara Sexy Volum va lumineaza ochii si va ofera acea scanteie de incredere.
Nu incarca genele iar la fiecare aplicare lasa doar cantitatea necesara de culoare.
Mascara Sexy Volum evidentiaza in general conturul ochilor si garanteaza gene perfecte. Ambalajul auriu, elegant și prețios, devine un accesoriu irezistibil pentru trusa ta de make-up. Testat oftalmologic!

MADE ITALY - 8 ML


DESPRE ASTRA MAKE-UP
Astra Make-Up a fost înființată în 1988 în Todi, din visul farmacistului Giuliano Settimi de a-și infiinta propriul brand de produse cosmetice. Datorita viziunii antreprenoriale a fiului său, Simone Settimi, actualul director general, și pasiunea soției sale, Lucia Menghella, director executiv, firma se dezvoltă și se dezvoltă pe firul de experiență și pasiune, combinând creativitatea, inovația și iubirea tuturor italienilor de produse cosmetice Astra Make-Up este un lux de zi cu zi accesibil tuturor, unde calitatea, experiența și pasiunea echipei se traduc într-o istorie italiană de inovare cosmetică continuă.
Culorile, texturile și formulele care înțeleg dinamismul tendințelor momentului și imaginea in esenta în cazul frumuseții fiecărei femei sunt la baza mărcii care îi invită pe consumatori să se simtă siguri, unici, liberi.

Verificarea calității și laboratoarele calificate care sunt încredințate, asigură în mod constant cosmetice de înaltă calitate, în conformitate cu Regulamentul european CE 1223/2009. Compania este certificată cu standardul ISO 9001: 2015 și ISO 22716: 2007 asigurând piața de nivel înalt a produselor cosmetice de protecție a sănătății umane. Astra Make-Up sustine unicitatea, întotdeauna! Pentru a permite consumatorului să pună în prim-plan, a fi expresiv și natural, dar și curajos, eliberat și provocator.

Facebook RECENZII ( )

30 alte produse în aceeași categorie: