Produse

Mai multe păreri Facebook>>Cele mai cumpărate

TALPI MAGNETICE UNISEX CU PRESOPUNCTURĂ INNOVA GOODS

V0100745

Solutii inovatoare certificate de dovezi stiintifice!

Vă prezentăm tălpile magnetice ajustabile Acupressure InnovaGoods Wellness care  stimulează și masează picioarele in timpul mersului. Există multe efecte benefice ale acestor branturi inovatoare. 
(Continua mai jos)

More details

19,99 lei tax incl.

-20,00 lei

39,99 lei tax incl.
Informații

PREZENTARE VIDEO:

Îmbunătățesc starea de sănătate a picioarelor datorită punctelor lor de acupresiune care favorizează funcțiile intregului organism. În plus, ele permit transpirația picioarelor și prevenirea mirosurilor neplacute.

Fabricate din TPR (un gel suficient de elastic si avand o absorbtie a socurilor excelenta)

Potrivite pentru orice tip de încălțăminte închisă. Marime universala. 
10 magneți în punctele strategice de presopunctură
Puncte de presiune care masoara si stimuleaza picioarele la mers 
250 găuri care permit transpirația și împiedică mirosul neplacut
Îmbunătățiți circulația, reduceți disconfortul muscular și ameliorați durerea articulară
Marcaje pentru a se adapta la lungimea dorită (aproximativ: de la 20 la 30 cm max.) prin taiere. 
Masajul reflexogen aplicat constant favorizeaza pastrarea unui tonus bun si a unei functionari optime a organelor afectate la distanta de actiunea asupra punctelor reflexogene.
Efectul asupra fiecaruia in parte produce o stare de bine generala care optimizeaza stilul de viata si rutina cotidiana.
Reflexoterapia insoteste foarte bine numeroase practici terapeutice alternative, inclusiv pe cele bazate pe proceduri manuale.

 Printre cele mai sustinute beneficii ale masajului reflexogen se numara stimularea circulatiei limfatice si, implicit, eliminarea toxinelor acumulate in diverse organe, stimularea circulatiei sanguine pentru o mai buna irigare si hranire a tesuturilor, redresarea dereglajelor metabolice ca urmare a tulburarilor endocrine, eliminarea sau diminuarea tensiunilor, durerilor sau a altor forme de disconfort in zonele anatomice sau organele corespunzatoare punctelor de reflexie, consolidarea sistemului imunitar si incurajarea eliminarii toxinelor acumulate in punctele reflexogene (talpi, maini, lobii urechilor, coloana vertebrala), reechilibrarea energetica. Masarea punctelor reflexogene duce la ameliorarea tulburarilor localizate in organele corespunzatoare punctelor respective, actionand totodata, in cazul pacientilor clinic sanatosi, ca metoda profilactica foarte eficienta.Formele cele mai populare de reflexoterapie sunt masajul plantar si cel palmar. Prin tehnici de masaj sau manevre specifice presopuncturii si acupuncturii sunt stimulate terminatiile nervoase din talpa sau din palma. O sedinta de reflexoterapie dureaza circa 60 de minute. In scop curativ se recomanda o serie de cel putin 10 sedinte, asta inseamna timp si bani…

Asadar prin purtarea acestor TALPI MAGNETICE UNISEX MAGNETIC INSOLES revigorarea si regenerarea intregului organism este la indemana oricui, fara programari si costuri inutile.

Imbinam utilul cu placutul in orice moment al zilei acasa, la serviciu, in calatorie...oriunde va doriti dumneavoastra.

CONCLUZIILE CERCETARII MODERNE
Magnetoterapia modernă foloseşte magneţi speciali din generaţia a III-a. Cercetări asupra utilizării magneţilor în domeniul cancerelor, în Franţa, au condus la apariţia unor comunicări interesante şi promiţătoare privind efectele. China, Japonia, SUA, Rusia, Germania etc. descoperă noi efecte benefice ale magnetoterapiei. Prin măsurători moderne s-a constatat că intensitatea câmpului magnetic terestru s-a redus la jumătate în ultimul secol, din cauza poluării şi adistrugerii stratului de ozon. S-a constatat că o serie de boli precum reducerea capacităţii sistemului imunitar, migrene etc. se datorează acestui fapt.

Doctorii din Australia, în 1996, spun că prin tratamentul cu magneţi se obţin rezultate în afecţiuni şi boli ca: oboseala, astmul bronhic, cancere, boli de inimă, depresii, psoriazis în peste 85% din cazuri.
Magneţii au o acţiune blândă, neagresivă, netraumatizantă, provoacă o creştere a potenţialului bio-energo-caloric , provoacă o stare bună, activează circulaţia sanguină.

EFECTUL CONSTATAT
Stimulare reflexă uşoară a terminaţiilor nervoase din talpa piciorului cu valenţe de echilibrare energetică. 
Utilizarea conform instrucţiunilor de folosire este total nenocivă.

CONSTATAREA INFORENERGETICĂ
Din punct de vedere al influenţei asupra aurei umane, branţurile magnetice ridică nivelul energetic cu 40% prin purtare sistematică 10 zile, minim 30min./zi, maxim 60min./zi.

-pacienţii nu au mai făcut viroze
-au dispărut insomniile
-s-a constatat îmbunătăţirea tonusului psihic
-s-a constatat dispariţia unor dureri
-antistres, beneficitate 140%.
-anti-crampe musculare, reumatism.

 

INSTRUCTIUNI DE FOLOSIRE: 

Se pot ajusta la marimea dorita prin taiere. Puse in pantofi si le poti aseza pe ce parte doresti. 
Pentru persoanele in varsta sau care nu se pot deplasa, se recomanda sa se aseze pe scaun si sa le puna pe covor dupa care sa-si frece picioarele de ele. Potrivite pentru a fi purtate zi de zi. 
La inceput se vor utiliza 10-15 minute pe zi, de preferat dimineata. Apoi, perioada de utilizare se va putea mari treptat, ajungandu-se dupa cateva saptamani la 2-3 ore de utilizare.

ATENŢIE! 
Persoanele cu proteze cardiace necesită îndrumare şi supraveghere medicala.

DISCLAIMER
Informatiile despre terapiile complementare, plantele medicinale sau remediile naturale, care pot veni in ajutorul bolnavului, nu exclud sau nu inlocuiesc tratamentele medicale, ci le completeaza. Parfumerie Sangado nu este responsabila pentru aplicarea defectuoasa sau nereusita vreunui tratament. Informatiile de pe site si materialele aferente sunt folosite "asa cum sunt" fara garantii de nici un fel. Parfumerie Sangado nu furnizeaza sfaturi medicale similare celor pe care le puteti primi de la medicii care efectueaza consultatia si care vin in contact cu realitatea cazurilor dvs. Parfumerie Sangado nu isi propune sa inlocuiasca consultul medical de specialitate, informatia prezentata pe acest site are un caracter informativ.

 

Facebook RECENZII ( )

30 alte produse în aceeași categorie: