Produse

Mai multe păreri Facebook>>Cele mai cumpărate

CUTIE DOZARE MEDICAMENTE 7 ZILE

3576

Scapati de stresul tratamentului!
Ambalata într-o cutie de carton, dimensiune: 17,5 x 9,5 2,2 cm, cu 4 compartimente pentru fiecare zi (dimineața - pranz - seara - noaptea), pur și simplu trageți complet pentru umplere,iar la nevoie doar trageți capacelul si eliberati compartimentul pentru dimineata, pranz, seara sau noapte.pentru administrare orală 
(Continua mai jos)

More details

17,99 lei tax incl.

-40%

29,98 lei tax incl.
Informații

Este un organizator pentru medicamente săptămânal de dimensiuni mari care vă ajută să nu uitați sau să nu greșiți tratamentul. Are șapte module pentru fiecare zi a săptămânii. Fiecare modul are patru compartimente, pentru patru administrări zilnice: dimineața, prânz, seara  și la culcare. În fiecare compartiment vor intra aproximativ 15 comprimate, gelule sau capsule. Acest organizator pentru medicamente este un produs solid și rezistă foarte bine în timp.
O cutiuta simpatica pe care o puteti purta oriunde si va respectati tratamentul care este indispensabil de la o anumita varsta.

Informaţiile publicate pe acest site sunt exclusiv nişte recomandări care nu înlocuiesc sfaturile unui profesionist din domeniul sanitar. Respectaţi întotdeauna îndrumările acestuia.

Facebook RECENZII ( )

30 alte produse în aceeași categorie: