Produse

Mai multe păreri Facebook>>Cele mai cumpărate

SPUMANT DE BAIE REVIGORANT CU ULEI DE EUKALIPT 500 ML

1245

FORMULA TRADITIONALA GERMANA,CALITATE SUPERIOARA

Acest ulei a fost creeat din baia de plante Herbamedicus, cu extracte naturale din plante, hrănește pielea și calmează sistemul respirator, suficient pentru mai multe băi superbe, relaxante și revigorante, doar câteva picaturi sunt suficiente pentru o baie liniștitoare, preventivă pentru răceli. (Continua mai jos)

More details

Close

13,99 lei tax incl.

-40%

23,32 lei tax incl.
Informații

Frunzele de eucalipt au efecte antiseptice, bactericide, antifungice, antivirale, antifebrile, expectorante, sudorifice, astringente, hemostatice, cicatrizante, emoliente, antiastmatice, digestive, aperitive, antinevralgice, antireumatice şi antisalmonelice.

În bolile sistemului nervos, eucaliptul are efecte calmante asupra stărilor emoţionale intense şi creşte capacitatea de concentrare.
Are efecte înviorătoare asupra corpului în caz de oboseală, migrene, dureri de cap sau astenie.
Pune uleiul în baie, saună, candelă sau masează zona frunţii şi a tâmplelor.
Acest arbore, zvelt ca un tânăr prinţ, veşnic verde şi de o rară frumuseţe, este originar din Tasmania (Australia) şi din insulele învecinate, unde aborigenii l-au denumit „kino“ şi îl foloseau la tratarea rănilor. Datorită dimensiunilor impresionante, care pot să atingă înălţimi până la 300 de metri, este considerat un veritabil „stâlp pe care se sprijină cerul“. 
Frunzele sunt bogate în flavonoide liposolubile, taninuri, rezine, cumarine, ceară, piperitonă şi, mai ales, ulei eteric aromatic, cu miros puternic, foarte plăcut. Uleiul brut se obţine prin distilare cu vapori de apă, din frunzele proaspete sau parţial deshidratate.
În bolile aparatului respirator, prin proprietăţile antivirale şi expectorante, frunzele de eucalipt sunt folosite în majoritatea afecţiunilor respiratorii acute sau cronice (tuse, gripă, guturai, răceală, laringită, faringită, sinuzită, rinită, bronşită, astm bronşic, angină, pneumonie, pleurezie şi chiar tuberculoză pulmonară).
Prin deblocarea căilor respiratorii şi fluidificarea secreţiilor are loc uşurarea respiraţiei şi reducerea crizelor de febră intermitentă, cu scăderea temperaturii corpului.


Eucaliptul este contraindicat copiilor sub 3 ani, sau persoanelor cu afecţiuni digestive sau hepatice.

 

DISCLAIMER Informatiile despre terapiile complementare, plantele medicinale sau remediile naturale, care pot veni in ajutorul bolnavului, nu exclud sau nu inlocuiesc tratamentele medicale, ci le completeaza. Parfumerie Sangado nu este responsabila pentru aplicarea defectuoasa sau nereusita vreunui tratament. Informatiile de pe site si materialele aferente sunt folosite "asa cum sunt" fara garantii de nici un fel. Parfumerie Sangado nu furnizeaza sfaturi medicale similare celor pe care le puteti primi de la medicii care efectueaza consultatia si care vin in contact cu realitatea cazurilor dvs. Parfumerie Sangado nu isi propune sa inlocuiasca consultul medical de specialitate, informatia prezentata pe acest site are un caracter informativ.

Facebook RECENZII ( )

30 alte produse în aceeași categorie: