Produse

Mai multe păreri Facebook>>Cele mai cumpărate

TALPI MAGNETICE PENTRU DOMNI

1287a

Produs nou si de inalta calitate.
Design unic susţinut de dovezi ştiinţifice

Perfect pentru toate varstele.

-Pentru masaj in timpul mersului sau stationarii.
-Pentru ameliorarea durerii picioarelor.
-Pentru imbunatatirea circulatiei sangelui.
-Pentru raspandirea caldurii in picioare.
-Pentru eliminarea mirosurilor.

Compenseaza pentru lipsa de exercitii.

(Continua mai jos)

More details

Close

16,99 lei tax incl.

-40%

28,32 lei tax incl.
Informații

Efectul magnetic vine din cei 10 magneți (5 magneti pe fiecare) care sunt situati in puncte esentiale a talpii.

Arhitectura produsului combina avantajele reflexoterapiei si puterea magnetilor pentru un masaj cu rezultate optime. 

Reflexoterapia sau presopunctura este o tehnica de tratament straveche din antichitatea chineza care consta in masarea talpilor, palmelor sau capului. Cea mai cunoscuta este reflexologia plantara, adica masajul talpilor.

Corpul omenesc este comparat cu o baterie.
Daca echilibrul este perturbat, curentul nu ajunge unde trebuie.

Reflexoterapia este cea care ajuta la refacerea circuitului, favorizeaza inceperea unui proces de vindecare si creeaza conditiile optime pentru autovindecare. Omul a fost creat ca mergand descult pe nisip, pietre, iarba sa-si stimuleze in mod natural toate punctele din talpa si astfel organismul sa functioneze la parametri optimi.

Talpa reprezinta un adevarat tablou de comanda pentru activitatile din organism.

Talpa piciorului este "un corp omenesc in miniatura", pentru ca toate organele, glandele si partile corpului au puncte reflexe in talpa. De aceea, prin masajul talpilor, organismul este ajutat sa elimine toxinele, circulatia sanguina se imbunatateste si dezechilibrele dispar, mai repede sau mai tirziu, in functie de boala, vechimea ei si modul de viata.

INSTRUCTIUNI DE FOLOSIRE:
Talpicii se pot ajusta la marimea dorita prin taiere.
Pune-i in pantofi si ii poti aseza pe ce parte doresti.

Pentru persoanele in varsta sau care nu pot sa mearga, se recomanda sa se aseze pe scaun si sa puna talpicii pe covor dupa care sa-si frece picioarele de ei. Potriviti pentru a fi purtati zi de zi.

La inceput se vor utiliza 10-15 minute pe zi, de preferat dimineata. Apoi, perioada de utilizare se va putea mari treptat, ajungandu-se dupa cateva saptamani la 2-3 ore de utilizare.

DISCLAIMER
Informatiile despre terapiile complementare, plantele medicinale sau remediile naturale, care pot veni in ajutorul bolnavului, nu exclud sau nu inlocuiesc tratamentele medicale, ci le completeaza. Parfumerie Sangado nu este responsabila pentru aplicarea defectuoasa sau nereusita vreunui tratament. Informatiile de pe site si materialele aferente sunt folosite "asa cum sunt" fara garantii de nici un fel. Parfumerie Sangado nu furnizeaza sfaturi medicale similare celor pe care le puteti primi de la medicii care efectueaza consultatia si care vin in contact cu realitatea cazurilor dvs. Parfumerie Sangado nu isi propune sa inlocuiasca consultul medical de specialitate, informatia prezentata pe acest site are un caracter informativ.
Facebook RECENZII ( )

30 alte produse în aceeași categorie: